Search results

Records found: 80  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_auth 0053834 xknid^"
  1. RUŽIČKOVÁ, Kornélia. Zelený marketing potravinárskych produktov : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 81 s.
    book

    book

  2. HODOŠI, Tomáš. Environmentálne aktivity spoločnosti a ich hodnotenie spotrebiteľmi : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 95 s.
    book

    book

  3. KUBAŠOVÁ, Dominika. Ekologicky zameraný spotrebiteľ na trhu potravinárskych produktov : bakalárska práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 54 s.
    book

    book

  4. IVANIČOVÁ, Adriana. Environmentálne označovanie produktov ako hlavný faktor ich nákupu : bakalárska práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 51 s.
    book

    book

  5. KOSANIĆ, Lenka. Problémy so zavedením zálohovacieho systému a ich riešenie : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 78 s.
    book

    book

  6. ČENTÉŠ, Marek. Využite technológii blockchain v potravinárskom priemysle : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 69 s.
    book

    book

  7. JANÍKOVÁ, Eva. Nový systém zálohovania obalov na Slovensku z pohľadu spotrebiteľov a výrobcov : bakalárska práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 64 s.
    book

    book

  8. MEŠŤANIK, Tomáš. Dopad zákona č. 302/2019 Z. z. o zálohovaní jednorazových obalov na ekonomiku obchodných firiem : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 66 s.
    book

    book

  9. FECKOVÁ, Katarína. Environmentálne aktivity spoločnosti spojené so zmenou obalov produktov : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2023. 66 s.
    book

    book

  10. ŠTĚTINOVÁ, Zuzana. Porovnanie kvality ekologických a konvenčných produktov : diplomová práca. Školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová. Bratislava, 2022. 96 s.
    book

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.