Search results
- SIEBER, Jakub. Regional Food Self-Sufficiency and Security in Association to Short Food Supply Chains. In Trends in Application of Statistical Methods for Quality Improvement XVII. (2022). Trends in Application of Statistical Methods for Quality Improvement XVII. (2022) : Reviewed Proceeding of Posts from an 17. International Scientific Conference. - Košice : KKM PHF, 2022. ISBN 978-80-225-4946-2, pp. 98 online.
- LOVCIOVÁ, Kornélia. Support for the Food Industry in the Slovak Republic. In International Scientific Days 2022: Efficient, Sustainable and Resilient Agriculture and Food Systems – The Interface of Science, Politics and Practice. International Scientific Conference. International Scientific Days 2022: Efficient, Sustainable and Resilient Agriculture and Food Systems – The Interface of Science, Politics and Practice : Conference Proceedings. - Nitra : Slovak University of Agriculture in Nitra, 2022. ISBN 978-80-552-2507-4, pp. 96-104.
- ANDREJOVSKÝ, Pavol - HAJDUOVÁ, Zuzana - LACKO, Roman. Zhodnotenie vybraných dopadov globalizácie na poľnohospodárstvo. In Trendy vo využívaní štatistických metód v marketingu 2021. konferencia. Zborník príspevkov z konferencie Trendy vo využívaní štatistických metód v marketingu 2021. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021. ISBN 978-80-225-4829-8, s. 172-180 CD-ROM.
- IVANČÁKOVÁ, Jaroslava. Factors Increasing Food Self-sufficiency of the Slovak Republic. In The Current Issues of Business : Proceedings of Scientific Papers. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2021. ISBN 978-80-7556-093-3, pp. 63-69. VEGA 1/0708/20.
- DUDÁŠ-PAJERSKÁ, Erika - DEÁKOVÁ, Kristína. Management of Self-employed Farmers in Slovakia. In Acta Oeconomica Cassoviensia : Scientific Journal. - Košice : PHF EU Košice, 2020. ISSN 2585-8785, 2020, vol. 13, no. 1, pp. 19-31 online. VEGA 1/0376/17.
- ZÁLEŽÁKOVÁ, Eliška. Význam poľnohospodárstva v súčasnosti a využitie Industry 4.0 v tomto segmente. In Ekonomika, financie a manažment podniku - rok 2020 : zborník vedeckých prác vydaný pri príležitosti 80. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave = Proceedings of Scientific Papers Issued to Mark the 80th Anniversary of the University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4749-9, s. 693-700 online. VEGA 1/0017/20.
- ANDREJOVSKÝ, Pavol - LACKO, Roman - GAJDOŠ, Jozef. Potravinová bezpečnosť SR a jej prístup k jej hodnoteniu vo vybraných krajinách EU. In STEP. workshop. Zborník príspevkov a abstraktov z workshopu STEP : 13.11.2020, Košice. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4780-2, s. 91-97 online.
- ANDREJOVSKÝ, Pavol - LACKO, Roman - GAJDOŠ, Jozef. Postavenie Slovenska z hľadiska potravinovej bezpečnosti. In Journal of Innovations and Applied Statistics : vedecký internetový časopis. - Košice : Katedra hospodárskej informatiky a matematiky PHF EU, 2020. ISSN 1338-5224, 2020, roč. 10, č. 1, s. 5-12 online.
- MATUŠOVIČ, Martin. Sustability of Food Safety Management in Slovakia. In Comenius Management Review : [International Scientific Journal]. - Bratislava : Faculty of Management Comenius University. ISSN 2585-8769, 2020, vol. 14, no. 2, pp. 4-9 online. VEGA 1/0708/20.
- ZÁLEŽÁKOVÁ, Eliška. Rozvoj poľnohospodárstva a potravinovej sebestačnosti s podporou industry 4.0. In Zmeny v uplatňovaní manažérskych funkcií v kontexte štvrtej priemyselnej revolúcie a adaptačné procesy podnikov na Slovensku I. : recenzovaný zborník vedeckých statí. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií, 2020. ISBN 978-80-7556-075-9, s. 93-99 CD-ROM. VEGA 1/0017/20.