Search results

Records found: 9  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_auth h0001869 xpca^"
  1. LACKOVÁ, Alica - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Food safety in the Slovak Republic: analysis of the state based on the results of official food inspections, notification to the RASFF system and the opinion of Slovak consumers. In Jakość i bezpieczeństwo żywności. konferencja naukowa. Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności - teraźniejszość o przyszłość. - Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2016. ISBN 978-83-9438-896-6, s. 92-107 [1 AH]. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  2. KOLLÁR, Vojtech. Trhový dohľad potravinárskych produktov v Slovenskej republike. In Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí. Medzinárodná vedecká konferencia. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4300-2, s. 126-142 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  3. GAJDOŠ, Jozef. Systém HACCP v praxi. In Marketing a obchod v teórii a praxi. Vedecký workshop v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku 2015. Marketing a obchod v teórii a praxi : elektronický zborník abstraktov z vedeckého workshopu v rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku 2015 : [9. - 15. 11. 2015, Košice, Slovensko]. - Košice : Katedra obchodného podnikania PHF EU, 2015. ISBN 978-80-225-4186-2, s. 14 CD-ROM. Abstrakt.
    article

    article

  4. KOŠÚTOVÁ, Tatiana. Politikou kvality proti riziku. In MMK 2015. Mezinárodní vědecká konference. MMK 2015 : sborník příspěvků z mezinárodní vědecké konference : mezinárodní Masarykova konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky : ročník VI. : 14. - 18. prosince 2015 Hradec Králové, Česká republika : certifikovaná vědecká konference No. 2259661528. - Hradec Králové : MAGNANIMITAS, 2015. ISBN 978-80-87952-12-2, s. 287-295 CD-ROM.
    article

    article

  5. LACKOVÁ, Alica. Súčasné trendy inovácií potravinárskych výrobkov. In Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2013 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 19. 9. 2013 Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3737-7, s. 73-77 CD-ROM. KEGA 017EU-4/2013. 017EU-4/2013, KEGA, Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí.
    article

    article

  6. LACKOVÁ, Alica. Vývoj systému rýchlej výmeny informácií o rizikových potravinách na trhu. In Vedecké state Obchodnej fakulty 2013 II. : [zborník]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3755-1, s. 356-367 CD-ROM. KEGA 017EU-4/2013. 017EU-4/2013, KEGA, Vzdelávanie mládeže na stredných odborných školách, zamerané na tvorbu inovácií a nových podnikateľských príležitostí.
    article

    article

  7. LACKOVÁ, Alica. Systém vysledovateľnosti v potravinovom reťazci. In Vedecké state Obchodnej fakulty 2012 : [zborník]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. ISBN 978-80-225-3452-9, s. 413-421. KEGA 006EU-4/2011.
    article

    article

  8. KORČOKOVÁ, Marína. Sú naše potraviny bezpečné? In Zodpovedná firma v praxi. - Bratislava : IURA EDITION, 2011. ISSN 1338-4791, október 2011, roč. 1, s. 21-27.
    article

    article

  9. POLÁK, Matej. Systém kvality a bezpečnosť potravín - ochrana a spokojnosť spotrebiteľa. In Naukovij visnik Zakarpatskogo deržavnogo universitetu. - Užgorod : Ministerstvo Osviti i nauki Ukrajini, 2005, 2005, vip. 5, s. 230-239.
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.