Search results

Records found: 103  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_auth h0002229 xcla^"
  1. PELLEŠOVÁ, Pavlína et al. Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988, 2024, roč. 16, č. 1, s. 75-85.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené277.7 KBdostupné po prihlásení
    article

    article

  2. Digitálne platby sú kľúčovou súčasťou každého moderného podniku. In Instore : [Slovakia]. - Bratislava : Events & Publishing, 2023. ISSN 1336-2348, 2023, roč. 21, č. 6, s. 12-13.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF133.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    article

    article

  3. Gastronómia digitálne. In InBiznis : časopis nielen pre podnikateľov. - Bratislava : Slovak Business Agency, 2023. ISSN 2644-562x, 2023, č. 1, s. 30-33.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF8.7 MBz IP adresy SEK po prihlásení
    article

    article

  4. KONRÁD, Michal. Krízy prajú odvážnym. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545, 2022, roč. 16, č. jar, s. 82-87.
    article

    article

  5. ULLEROVÁ, Natália - LISÁ, Lea. Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo? In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545, 2022, roč. 16, č. jar, s. 24-31.
    article

    article

  6. KOSTKOVÁ, Miroslava - PELLEŠOVÁ, Pavlína - KAJZAR, Patrik. Trends in the Catering and Accommodation Business in the Moravian Silesian Region. In E+M. Ekonomie a management : vědecký open access časopis. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2022. ISSN 1212-3609, 2022, roč. 25, č. 1, s. 195–207.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF637.4 KBverejne dostupné
    article

    article

  7. KOLESÁROVÁ, Anna et al. Energetické a nutričné hodnotenie regionálnych pokrmov. In Journal of Tourism, Hospitality and Commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2021. ISSN 1804-3836, 2021, roč. 12, č. 2, s. 18-29.
    article

    article

  8. JAŠKO, Jozef. Gastrolístky alebo peňažný príspevok? In Práce a Mzdy : bez chýb, pokút a penále. - Žilina : Poradca, 2021. ISSN 1337-060X, 2021, roč. 16, č. 3, s. 37-39.
    article

    article

  9. Vítame novelu Zákonníka práce. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2021. ISSN 1335-2008, 2021, roč. 26, č. 1, s. 18.
    article

    article

  10. KRAMÁROVÁ, Zlatica. Pandemické hotelové trendy. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2021. ISSN 1337-0545, 2021, roč. 15, č. zima, s. 36-38.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.