Search results

Records found: 15  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_auth h0002403 xcla^"
  1. BUREŠOVÁ, Pavla et al. Hygiena v provozovnách stravovacích služeb. In Journal of Tourism, Hospitality and Commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2020. ISSN 1804-3836, 2020, roč. 11, č. 2, s. 8-15.
    article

    article

  2. JÓŽEFFIOVÁ, Eva. Hygienické požiadavky na zariadenia spoločného stravovania pri školách a školských zariadeniach : vrátane platnej legislatívy. In Manažment školy v praxi : odborný mesačník pre manažment škôl, školských a predškolských zariadení. - Bratislava : IURA EDITION, 2009. ISSN 1336-9849, 2009, č. 9, s. 25-27.
    article

    article

  3. ŠINKOVÁ, Terézia. V hygiene oveľa dôraznejšie. In Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. - Bratislava : SON MEDIA, 2006. ISSN 1335-9266, 2006, roč. 10, č. 3, s. 12-13.
    article

    article

  4. PEŠKO, Milan. Prevencia kríz z potravín. In Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. - Bratislava : SON MEDIA, 2006. ISSN 1335-9266, 2006, roč. 10, č. 5, s. 12-13.
    article

    article

  5. PETRÓ-TURZA, Martha. Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. In Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2003. ISSN 1335-5511, marec-apríl 2003, roč. 9, č. 2, s. 29-30.
    article

    article

  6. DLUHOLUCKÝ, Svetozár. Životné prostredie a dieťa. In Životné prostredie : revue pre teóriu a tvorbu životného prostredia. - Bratislava : Ústav krajinnej ekológie SAV, 2002. ISSN 0044-4863, 2002, roč. 36, č. 3, s. 124-128.
    article

    article

  7. LACKOVÁ, Alica. Zabezpečovanie kvality v komercionalizácii potravinárskych výrobkov. In Stratégia obchodného partnerstva v komercionalizácii produktov : zborník z vedeckého seminára : VEGA 5052. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2001. ISBN 80-225-1372-5, s. 23-31.
    article

    article

  8. DÚŽEKOVÁ, Zuzana. Systém HACCP sa od 1. januára 2000 uvádza do života aj na Slovensku. In Verejná správa : dvojtýždenník vlády SR. - Bratislava : Ministerstvo vnútra SR, 2000, 2000, roč. 55, č. 1.
    article

    article

  9. DUBRAVICKÝ, Jozef - HERIBAN, Ľuboš. Bezpečné potraviny v každej kuchyni : prístup podľa systému HACCP - tip nielen pre výrobcu. In Slovenský výber : časopis manažmentu obchodu. - Bratislava : SON MEDIA, 2000, 2000, roč. 4, č. 11, s. 36-37.
    article

    article

  10. GÖRNER, Fridrich - ONDREJKA, Ján. Systémový prístup ku kontrole hygienickej kvality poživatín. In Výživa a zdravie : časopis pre výživu. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406, január-marec 2000, roč. 45, č. 1, s. 7-9.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.