Search results

Records found: 123  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_auth h0004571 xpca^"
  1. KNÍŽAT, Peter. Functional Linear Regression: a Case Study From the Food Industry. In Ekonomické rozhľady : vedecký časopis Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2024. ISSN 0323-262X, 2024, roč. 53, č. 1, s. 22-31. VEGA 1/0211/21, VEGA 1/0047/23.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF647.6 KBverejne dostupné
    article

    article

  2. WOJCIECHOWSKA-SOLIS, Julia et al. Consumer in the Organic Food Market : Example of Visegrad Countries. Reviewed by: Sebastian Stępień, Michał Roman. 1st Edition. Warszawa : CeDeWu, 2024. 169 s. [8,45 AH]. Grant 22320288. ISBN 978-83-8102-896-7.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF8.1 MBverejne dostupné
    electonic book

    electonic book

  3. ČVIRIK, Marián - KITA, Pavol. Inovatívne obchodné modely formátov maloobchodných potravinárskych jednotiek v Bratislave. Recenzenti: Ľudmila Nagyová, Richard Fedorko. 1. vydanie. Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2024. 142 s. [7,7 AH]. VEGA 1/0012/22. ISBN 978-80-223-5878-1.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF5.1 MBverejne dostupné
    electonic book

    electonic book

  4. HRUŠOVSKÁ, Dana. The Influence of Perceived Value Factors on Overall Consumer Satisfaction. In Economics, Finance and Business Management 2023 : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. International Scientific Conference. Economics, Finance and Business Management 2023 [EFAM 2023] : Economics, Management and Entrepreneurship in Digital Age 2023. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5058-1, pp. 313-319. VEGA 1/0462/23.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené278.5 KBdostupné po prihlásení
    article

    article

  5. JANČIČKOVÁ, Lea - PAKŠIOVÁ, Renáta. R&D Projects Implemented in Food Enterprises Focused on Sustainability in the Slovak Republic. - Registrovaný: Scopus. In European Food and Feed Law Review. - Berlín : Lexxion Verlagsgesellschaft. ISSN 1862-2720, 2023, vol. 18, no. 1, pp. 31-36. VEGA 1/0089/23.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené 138 KBdostupné po prihlásení
    article

    article

  6. GONDÁROVÁ, Jana - VARGOVÁ, Emese - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Zmeny nákupného správania spotrebiteľov v segmente biopotravín spôsobené vplyvom pandémie Covid-19. In Významné aspekty udržateľného rozvoja : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. ISBN 978-80-225-5002-4, s. 21-29. VEGA 1/0398/22.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené346.3 KBdostupné po prihlásení
    article

    article

  7. DZUROVÁ, Mária - HRUŠOVSKÁ, Dana - KAPSDORFEROVÁ, Zuzana. Challenges and Opportunities for Food Producers in the 21st Century : Scientific Monograph. Reviews: Denisa Čiderová, Daniela Hupková. 1st Edition. Ljubljana : Verlag Dashöfer, 2021. 161 s. [8,05 AH]. KEGA 002EU-4/2019. ISBN 978-961-6869-69-0. 002EU-4/2019, KEGA, Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania. [Copy count : 2, currently available 1, at library only 1]
    book

    book

  8. ČECH, Ľubomír - ONDRIAŠ, Juraj. Islamské ekonomické myslenie vo vybraných krajinách ázijského kontinentu. Recenzenti: Rastislav Kazanský, Michael Augustín. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021. 154 s. [7,81 AH]. VEGA 1/0490/19. ISBN 978-80-225-4923-3. [Copy count : 37, currently available 35, at library only 2]
    book

    book

  9. IVANČÁKOVÁ, Jaroslava. Food Risk Management in Terms of Sustainable Consuption and Production. In Socio-Economic Determinants of Sustainable Consumption and Production II. : Proceedings of Scientific Papers. - Brno : Masaryk University Press, 2021. ISBN 978-80-210-7681-5, pp. 75-83 online. VEGA 1/0708/20. 1/0708/20, VEGA, Sociálno-ekonomické determinanty trvalo udržateľnej spotreby a výroby z hľadiska vplyvu na výkonnosť a konkurencieschopnosť podnikov.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené408.9 KBdostupné po prihlásení
    article

    article

  10. ZÁLEŽÁKOVÁ, Eliška. Význam poľnohospodárstva v súčasnosti a využitie Industry 4.0 v tomto segmente. In Ekonomika, financie a manažment podniku - rok 2020 : zborník vedeckých prác vydaný pri príležitosti 80. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave = Proceedings of Scientific Papers Issued to Mark the 80th Anniversary of the University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. ISBN 978-80-225-4749-9, s. 693-700 online. VEGA 1/0017/20.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF441.1 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.