Search results

Records found: 10  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_auth h0004573 xpca^"
  1. ŠALAMON, Ivan - STRIČÍK, Michal - TARAWNEH, Amer. Stanovenie rádioaktivity u vybraných pestovaných druhov liečivých rastlín. In Modelovanie ekonomickej efektívnosti materiálovo energetického zhodnocovania komunálnych odpadov. vedecký seminár. Modelovanie ekonomickej efektívnosti materiálovo energetického zhodnocovania komunálnych odpadov : recenzovaný elektronický zborník príspevkov z vedeckého semináru. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2019. ISBN 978-80-225-4677-5, s. 36-39 online. VEGA 1/0582/2017.
    article

    article

  2. LACKOVÁ, Alica - ZSAPKOVÁ, Eleonóra. New Products and Their Launching on the Food Market. In Marketing and Market Facing Product and Technological Innovations : Monograph. - Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018. ISBN 978-83-63978-75-4, pp. 110-134 [1,28 AH]. VEGA 1/0670/16.
    article

    article

  3. POTISKOVÁ, Ingrid. Inovácie v potravinárskom priemysle z pohľadu spotrebiteľa. In Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4298-2, s. 146-150 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  4. ROGOVSKÁ, Vanda - GÖRÖGOVÁ, Lenka. Názory slovenských spotrebiteľov týkajúce sa geneticky modifikovaných potravín. In MERKÚR 2016. International scientific conference for PhD. students and young scientists. MERKÚR 2016 : the proceedings of the international scientific conference for PhD. students and young scientists : Virt, november 30 - december 2, 2016. - Bratislava : Publisher EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4324-8, s. [1-10] CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  5. HUDSON, John - ČAPLÁNOVÁ, Anetta - NOVÁK, Marcel. Public Atitudes to GM Foods. The Balancing of Risks and Gains. - Registrovaný: Scopus. In Appetite. - London : Elsevier Applied Science. ISSN 1095-8304, 2015, vol. 92, pp. 303-313 online.
    article

    article

  6. LACKOVÁ, Alica. Geneticky modifikované organizmy v potravinárstve. In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2012. ISSN 1337-7493, 2012, roč. 5, č. 20, s. 607-618. KEGA 006EU-4/2011.
    article

    article

  7. KORČOKOVÁ, Marína. Sú naše potraviny bezpečné? In Zodpovedná firma v praxi. - Bratislava : IURA EDITION, 2011. ISSN 1338-4791, október 2011, roč. 1, s. 21-27.
    article

    article

  8. SZAKALOVÁ, Zora. Bezpečnosť potravín na európskom trhu. In Merkúr 2007 : výsledky vedeckej práce mladých vedeckých pracovníkov. - Bratislava : [Obchodná fakulta EU], 2007. ISBN 978-80-225-229-08, s. 612-618. VEGA 1/2635/05. 1/2635/05, VEGA, Trh - ATESTT. Transformácia a reforma hospodárstva, harmonizácia s EÚ - analýza tovarových, ekonomických a sociálnych dôsledkov na trh tovarov.
    article

    article

  9. SZAKALOVÁ, Zora. Harmonizácia legislatívy SR v oblasti geneticky modifikovaných organizmov s právom Európskej únie. In EDAMBA 2007 : 10. medzinárodná vedecká konferencia : zborník prác doktorandov : Nové Zámky, apríl 2007. - Nové Zámky : SECOS, 2007. ISBN 978-80-225-2380-6, s. 368-376.
    article

    article

  10. SILNÁ, Zuzana. Obchodný spor medzi USA a EÚ: geneticky modifikované organizmy. In Nová ekonomika : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave = Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava scientific journal. - Nové Zámky : Secos, 2006. ISSN 1336-1732, jún 2006, roč. 5, č. 2, s. 87-95.
    article

    article



  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.