Search results

Records found: 39  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_auth h0007174 xpca^"
  1. KMETY BARTEKOVÁ, Mária - ŠTARCHOŇ, Peter - ŠTETKA, Peter. Consumer Behaviour and Food Consumer Market: The Case Study of Slovakia. In Sustainable Business Development Perspectives 2022 : Proceedings of Scientific Papers. - Brno : Masaryk University Press, 2022. ISBN 978-80-280-0197-1, pp. 132-141. VEGA 1/0737/20.
    article

    article

  2. GAJDOŠOVÁ, Florence Agnés Marguerite. Parler d’un produit: le fromage de chèvre. 1ère édition. [s.l.] : RFI Savoirs, 2021. [12 s.]. Available on Internet: <https://savoirs.rfi.fr/fr/apprendre-enseigner/societe/parler-dun-produit-le-fromage-de-chevre/1>
    book

    book

  3. DUDÁŠ-PAJERSKÁ, Erika - DANESHJO, Naqibullah. Režimy zamerané na zlepšenie prístupu k potravinám. In Riešené projekty - vedecké problémy. Riešené projekty - vedecké problémy : elektronický zborník príspevkov z vedeckého workshopu. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU, 2020. ISBN 978-80-225-4745-1, s. 4-11 CD-ROM. VEGA 1/0376/17, KEGA 026EU-4/2018.
    article

    article

  4. BADURA, Peter. Using Price Gaps for Hedging Prices and Making Financial Decisions. In Current Problems of the Corporate Sector 2020. International Scientific Conference. Current Problems of the Corporate Sector 2020 : 17th International Scientific Conference. - Paris : Édition Diffusion Presse Sciences, 2020. ISSN 2261-2424, pp. [1-7]. VEGA 1/0007/19.
    article

    article

  5. ŠÚBERTOVÁ, Elena. Podnikanie v slovenskom agropotravinárstve. In Ekonomika, management a inovace v chemickém a potravinářském průmyslu. Mezinárodní vědecká konference. Ekonomika, management a inovace v chemickém a potravinářském průmyslu : sborník mezinárodní vědecké konference : Praha, 9.-10.11.2017. - Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2018. ISBN 978-80-7592-014-0, s. 129-138 online. VEGA 1/0709/15 (30 %), VEGA 1/0128/15 (20 %), VEGA 1/0586/18 (50 %).
    article

    article

  6. ŠÚBERTOVÁ, Elena - TÓTH, Miroslav - TÓTHOVÁ, Alena. Factors of increasing the enterprises efficiency and performance : scientific monograph. Reviewers: Mária Režňáková ... [et al.]. 1st ed. Praha : Wolters Kluwer, 2017. 195 s. [11,26 AH]. VEGA 1/0128/15, VEGA 1/0709/15. ISBN 978-80-7552-872-8.
    book

    book

  7. ANDREJOVSKÝ, Pavol - VAŇO, Jaroslav. Diverzifikácia v podniku prvovýroby a jeho prispôsobenie sa zmenám prostredia v súlade s regionálnym rozvojom. In Podniková revue : vedecký časopis Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. - Košice : Podnikovohospodárska fakulta EU so sídlom v Košiciach, 2016. ISSN 1335-9746, 1/2016, roč. 15, č. 35, s. 122-131.
    article

    article

  8. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Legislatíva v oblasti tradičných a regionálnych poľnohospodárskych výrobkov a potravín. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 101-104 [5,03 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  9. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Európsky trh s poľnohospodárskymi výrobkami, potravinami a alkoholickými nápojmi registrovanými ako „Chránené označenie pôvodu“, „Chránené zemepisné označenie“ a „Tradičná zaručená špecialita“. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 105-110 [5,38 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  10. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Slovenské poľnohospodárske výrobky a potraviny registrované v európskej databáze DOOR ako „Chránené označenie pôvodu“, „Chránené zemepisné označenie“ a „Tradičná zaručená špecialita“. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : tradičné a regionálne potraviny. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 111-121 [8,95 NS] online. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.