Search results

Records found: 12  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_cat 0239336 xpca^"
  1. HLAVATÝ, Ivan. Manažérstvo kvality IT služieb. In Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode 2017 : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2017. ISBN 978-80-225-4444-3, s. 32-36 CD-ROM.
    article

    article

  2. LACKOVÁ, Alica - JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Food safety in the Slovak Republic: analysis of the state based on the results of official food inspections, notification to the RASFF system and the opinion of Slovak consumers. In Jakość i bezpieczeństwo żywności. konferencja naukowa. Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności - teraźniejszość o przyszłość. - Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2016. ISBN 978-83-9438-896-6, s. 92-107 [1 AH]. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  3. KNOŠKOVÁ, Ľubica. Challenges in Environmental of Electrical Appliances: Consumer Perception of Environmentally-friendly Products and Appliance Testing for Energy Label Accuracy. In Towaroznawcze Problemy Jakości. - Radom : University of Technology and Humanities in Radom. ISSN 1733-747X, 2016, no. 4, pp. 29-42. VEGA 1/0178/14. 1/0178/14, VEGA, Spoločná spotrebiteľská politika EU a jej uplatnenie v SR s dopadom na vzdelávanie spotrebiteľov.
    article

    article

  4. KOŠÚTOVÁ, Tatiana. Príležitosti a predpoklady rozvoja politiky kvality v Slovenskej republike. In Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2015. ISSN 1337-7493, 2015, roč. 8, č. 31, s. 407- 417. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  5. KNOŠKOVÁ, Ľubica. Innovation Processes and Entrepreneurial Culture for Radical Innovations. - Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus. In Amfiteatru economic. - Bucharest : Editura ASE. ISSN 1582-9146, 2015, vol. 18, no. 38, pp. 342-357 online. KEGA 017/EU-4/2013.
    article

    article

  6. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Kvalita a bezpečnosť potravín. In Vzdelaný spotrebiteľ a spotrebiteľská politika SR : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2014. ISBN 978-80-225-3964-7, s. 52-66 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  7. KOLLÁR, Vojtech - KOŠÚTOVÁ, Tatiana - KRISTOVÁ, Ľudmila. Regulovaný trh výrobkov. Recenzenti: Milan Piatrik, Marta Karkalíková. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2012. 188 s. [10,22 AH]. ISBN 978-80-225-3526-7. [Copy count : 12, currently available 8, at library only 4]
    book

    book

  8. KRNÁČOVÁ, Paulína. Nástroje a metódy manažérstva kvality. In Vedecké state Obchodnej fakulty 2011 : [zborník]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3326-3, s. [1-12]. IGM 2316070/10.
    article

    article

  9. LACKOVÁ, Alica. Systémy bezpečnosti potravín. In Vedecké state Obchodnej fakulty 2011 : [zborník]. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2011. ISBN 978-80-225-3326-3, s. [1-9]. [KEGA 006EU-4/2011].
    article

    article

  10. KRNÁČOVÁ, Paulína - STRHAN, Rastislav. Systémy manažérstva kvality ako predmet podnikateľského rozhodovania. In Aktuálne výzvy teórie a praxe pre obchod, marketing, služby, cestovný ruch a medzinárodné podnikanie : zborník vedeckých statí vydaný pri príležitosti 70. výročia založenia Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2010. ISBN 978-80-225-3032-3, s. 348-353.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.