Search results

Records found: 12  
Your query: Author Sysno/Doc.kind = "^eu_un_cat 0258054 xpca^"
  1. JANKELOVÁ, Nadežda. Úvod. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky III. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS, 2019. ISBN 978-80-7556-043-8, s. 4 online. VEGA 1/0109/17.
    article

    article

  2. ZÁLEŽÁKOVÁ, Eliška - JANKELOVÁ, Nadežda. Strieborná ekonomika a jej potenciál. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky III. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS, 2019. ISBN 978-80-7556-043-8, s. 69-78 online. VEGA 1/0109/17.
    article

    article

  3. PAPULOVÁ, Emília. Strategic Approach to Formation of Competitive Advantages on the Basis of Innovation in Small and Medium-sized Enterprises. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky III. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS, 2019. ISBN 978-80-7556-043-8, s. 28-37 online. VEGA 1/0109/17.
    article

    article

  4. JANKELOVÁ, Nadežda - VALENČÍK, Tomáš - ZÁLEŽÁKOVÁ, Eliška. Tvrdé a mäkké manažérske faktory v kontexte inovatívnych prístupov k riadeniu organizácií. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky III. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS, 2019. ISBN 978-80-7556-043-8, s. 38-45 online. VEGA 1/0109/17.
    article

    article

  5. JANKELOVÁ, Nadežda - PAPAY, Zdenko. Inovatívne prístupy v riadení ľudských zdrojov v kontexte sociálnych inovácií malých a stredných podnikov SR. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky III. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS, 2019. ISBN 978-80-7556-043-8, s. 58-68 online. VEGA 1/0109/17.
    article

    article

  6. ČAMBALÍKOVÁ, Andrea - SZABO, Ľuboslav. Uplatňovanie moderných trendov v manažmente podnikov na Slovensku pri realizácii jednotlivých manažérskych funkcií. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky III. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS, 2019. ISBN 978-80-7556-043-8, s. 5-16 online. VEGA 1/0109/17.
    article

    article

  7. PROCHÁZKOVÁ, Katarína. Podstata a štruktúra emocionálnej inteligencie v podnikateľskej praxi. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky III. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS, 2019. ISBN 978-80-7556-043-8, s. 46-57 online.
    article

    article

  8. ZAGORŠEK, Branislav. Prostredie pre výskum a vývoj. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky III. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS, 2019. ISBN 978-80-7556-043-8, s. 79-86 online. VEGA 1/0109/17.
    article

    article

  9. REMEŇOVÁ, Katarína. Moderné trendy v riadení cien. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky III. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS, 2019. ISBN 978-80-7556-043-8, s. 94-100 online. VEGA 1/0109/17.
    article

    article

  10. SKORKOVÁ, Zuzana. Industry 4.0 v literatúre. In Inovatívne prístupy v manažmente a ich vplyv na konkurencieschopnosť a úspešnosť podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky III. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS, 2019. ISBN 978-80-7556-043-8, s. 87-93 online. VEGA 1/0109/17.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.