Search results

Records found: 334  
Your query: Keywords = "bezpečnosť potravinová"
  1. GAJDA, Robert et al. Poziom bezpieczeństwa żywnościowego oraz status socjo-ekonomiczny mogą różnicować wybór miejsca zakupu żywności przez starsze kobiety z regionu Górnośląskiego. - Registrovaný: Scopus. In Żywność : Nauka - Technologia - Jakość. - Kraków : Polish Society of Food Technologists. ISSN 2451-0769, 2025, r. 32, nr. 1, s. 30-45.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF 458.2 KBverejne dostupné
    article

    article

  2. DINCA, Violeta Mihaela - TROCINESCU, Beatrice - STAMULE, Simone. Opportunities and Challenges for Managers within the East-European Agriculture Sector: Case study on Romania. In E+M. Ekonomie a management : vědecký open access časopis. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2024. ISSN 1212-3609, 2024, roč. 27, č. 4, s. 121-134.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF862.7 KBverejne dostupné
    article

    article

  3. MATEJKOVÁ, Eva et al. Comparative Analysis of European Union Countries Based on Selected Aspects of Food Security. In Agricultural Economics : An international open access peer-reviewed journal published by the Czech Academy of Agricultural Sciences and financed by the Ministry of Agriculture of the Czech Republic. - Praha : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2024. ISSN 0139-570X, 2024, vol. 70, no. 6, pp. 265-278.
    article

    article

  4. CHEN, Yujie - TANG, Jiangwei. Will the Financialisation of Agricultural Products Exacerbate Food Security Risks? Empirical Analysis from Major Grain-Producing Countries Worldwide. In Agricultural Economics : An international open access peer-reviewed journal published by the Czech Academy of Agricultural Sciences and financed by the Ministry of Agriculture of the Czech Republic. - Praha : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2024. ISSN 0139-570X, 2024, vol. 70, no. 4, pp. 178-186.
    article

    article

  5. KASSOH, Fallah Samuel et al. Understanding the Cross-Cultural Chicken Consumers' Behavior. In Agricultural Economics : An international open access peer-reviewed journal published by the Czech Academy of Agricultural Sciences and financed by the Ministry of Agriculture of the Czech Republic. - Praha : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2024. ISSN 0139-570X, 2024, vol. 70, no. 2, pp. 73-90.
    article

    article

  6. KŁOCZKO-GAJEWSKA, Anna - MALAK-RAWLIKOWSKA, Agata - MAJEWSKI, Edward. What Are the Economic Impacts of Short Food Supply Chains? A Local Multiplier Effect (LM3) Evaluation. In European Urban and Regional Studies. - London : Sage Publications Ltd, 2024. ISSN 1461-7145, 2024, vol. 31, no. 3, pp. 281-301.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF514.4 KBverejne dostupné
    article

    article

  7. SZARYSZOVÁ, Petra - KUHNOVÁ, Lenka - MEGYESIOVÁ, Silvia. European Union on the Way Towards Sustainability in the Domain of Food Security, Improved Nutrition, and Sustainable Agriculture. - Registrovaný: Scopus. In Scientific Horizons. - Zhytomyr : Polissia National University. ISSN 2709-8877, 2023, vol. 26, no. 12, pp. 135-145. KEGA 035EU-4/2022.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF1.7 MBverejne dostupné
    article

    article

  8. MAJERNÍK, Štefan et al. Potravinová bezpečnosť v podmienkach pandémie a minimalizácia dopadov prostredníctvom cielenej výživy. In Verejná správa a regionálny rozvoj : ekonómia, manažment a marketing. - Bratislava : Vysoká škola ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave, 2023. ISSN 1337-2955, 2023, roč. 19, č. 1, s. 114-123.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené396 KBdostupné po prihlásení
    article

    article

  9. Chránime tradičné špeciality : tipy a recepty. 1. vydanie. [Bratislava] : Zum Zum production, 2023. 47 s. ISBN 978-92-68-04192-5. [Copy count : 1, currently available 0, at library only 1]
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF18.2 MBverejne dostupné
    book

    book

  10. KUHNOVÁ, Lenka - SZARYSZOVÁ, Petra - FRÍVALDSKÝ, Marián. Udržateľnosť Európskej únie v intenciách potravinovej bezpečnosti, lepšej výživy a udržateľného poľnohospodárstva. In Dosahovanie cieľov Agendy 2030 udržateľného rozvoja pod vplyvom celosvetovej pandémie COVID-19 KEGA č. 035EU-4/2022. Medzinárodný vedecký workshop. "Dosahovanie cieľov Agendy 2030 udržateľného rozvoja pod vplyvom celosvetovej pandémie COVID-19 KEGA č. 035EU-4/2022" : zborník recenzovaných príspevkov z medzinárodného vedeckého workshopu. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5095-6, s. 32-39. KEGA 035EU-4/2022.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené979.2 KBdostupné po prihlásení
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.