Search results

Records found: 206  
Your query: Keywords = "gastronómia"
  1. MASÁR, Ivan. Potravinový odpad v maloobchode a gastroslužbách. In Odpady : minimalizácia, zhodnocovanie a zneškodňovanie. - Bratislava : Wolters Kluwer SR, 2025. ISSN 1335-7808, 2025, roč. 25, č. 3-4, s. 5-9.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené174 KBdostupné po prihlásení
    article

    article

  2. DULA, Radúz - LACKO, Roman. Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy. In Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2024. ISSN 1339-3081, 2024, roč. 17, č. Special Issue, s. 80-91. KEGA 020EU-4/2024, VEGA 1/0271/23.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF625.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    article

    article

  3. UDERIANOVÁ, Lucia. Možnosti rozvoja gastroturizmu v Bratislavskom kraji. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988, 2024, roč. 16, č. 3, s. 106-114.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené243.1 KBdostupné po prihlásení
    unrecognised

    unrecognised

  4. KOPČÁKOVÁ, Janka - GONTKOVIČOVÁ, Barbora. Model spotrebiteľského správania prostredníctvom zákazníckej mapy v reštauračných službách. In "Obchod a marketing". Vedecký workshop. "Obchod a marketing" : elektronický zborník príspevkov z vedeckého workshopu. - Košice : Katedra obchodného podnikania PHF EU, 2024. ISBN 978-80-225-5184-7, s. 55-63. VEGA 1/0450/24.
    article

    article

  5. KAPITÁNOVÁ, Tatiana. Rýchly život servíruje hotové jedlá. In Tovar & Predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2024. ISSN 1805-0549, 11-12, č. 80, (2024.
    article

    article

  6. GÁLL, Jozef. Effective Product Portfolio Management: Application of the Menu Engineering Method in the Selected Company. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988, 2024, roč. 16, č. 1, s. 15-27. VEGA 1/0064/23.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené469.2 KBdostupné po prihlásení
    article

    article

  7. PELLEŠOVÁ, Pavlína et al. Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study. In Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. - Bratislava : Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU, 2024. ISSN 2453-9988, 2024, roč. 16, č. 1, s. 75-85.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené277.7 KBdostupné po prihlásení
    article

    article

  8. ŠIMÁNKOVÁ HORNOVÁ, Blanka - BRYCHTOVÁ, Ivana - MALLINU, Jaroslava. Foreign Visitors' Reflections on the Czech Republic: a Study of Destination Image and Visitor Experience. In Logos Polytechnikos : [odborný recenzovaný časopis Vysokej školy polytechnickej v Jihlave]. - Jihlava : Vysoká škola polytechnická, 2024. ISSN 2464-7551, 2024, roč. 15, č. 3, s. 36-48.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené450.2 KBdostupné po prihlásení
    article

    article

  9. DULA, Radúz - LACKO, Roman. Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy. In Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2024. ISSN 1339-3081, 2024, roč. 17, č. 3, s. 164-175. KEGA 020EU-4/2024, VEGA 1/0271/23.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené607.1 KBdostupné po prihlásení
    article

    article

  10. Digitálne platby sú kľúčovou súčasťou každého moderného podniku. In Instore : [Slovakia]. - Bratislava : Events & Publishing, 2023. ISSN 1336-2348, 2023, roč. 21, č. 6, s. 12-13.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF133.2 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.