Search results

Records found: 196  
Your query: Keywords = "gastronómia"
  1. Digitálne platby sú kľúčovou súčasťou každého moderného podniku. In Instore : [Slovakia]. - Bratislava : Events & Publishing, 2023. ISSN 1336-2348, 2023, roč. 21, č. 6, s. 12-13.
    article

    article

  2. Gastronómia digitálne. In InBiznis : časopis nielen pre podnikateľov. - Bratislava : Slovak Business Agency, 2023. ISSN 2644-562x, 2023, č. 1, s. 30-33.
    article

    article

  3. ČVIRIK, Marián et al. Domestic versus Foreign Franchising Gastronomic Brand in the Context of Brand Trust. In Central and Eastern Europe in the Changing Business Environment. International Joint Conference. Central and Eastern Europe in the Changing Business Environment : Proceedings of 23th International Joint Conference, 18 - 19 May 2023, Prague, Czech Republic and Bratislava, Slovak Republic. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2023. ISBN 978-80-225-5064-2, pp. 53-62. I-22-104-00.
    article

    article

  4. LUKÁČ, Jozef - GALLO, Peter - BALOGOVÁ, Beáta. Financial Performance of Tourism Businesses under the Influence of Measures Related to COVID-19. - Registrovaný: Scopus. In GeoJournal of Tourism and Geosites. - Oradea : Oradea Editura Universităţii din Oradea. ISSN 2065-0817, 2023, vol. 46, no. 1, pp. 279-284. KEGA 027PU-4/2022.
    article

    article

  5. PLESNÍK, Pavol - BURDA, A. - SONNKOVÁ, Pavlína. Historické nálezy a ich využitie v tvorbe podujatí cestovného ruchu. In Aktuální problémy cestovního ruchu : „Historie jako součást produktů cestovního ruchu“. Mezinárodní konference. Aktuální problémy cestovního ruchu : „Historie jako součást produktů cestovního ruchu“ : recenzovaný sborník z mezinárodní konference, Jihlava, 15. března - 16. března 2023. - Jihlava : Vysoká škola polytechnická Jihlava, 2023. ISBN 978-80-88064-68-8, s. 233-242.
    article

    article

  6. Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Spracovaný v EKO-INDEX. Žilina : Direct press. 4x ročne. ISSN 1337-0545. Available on Internet: https://hotelier.sk/o-nas/
    journal

    journal

  7. KOSTKOVÁ, Miroslava - PELLEŠOVÁ, Pavlína - KAJZAR, Patrik. Trends in the Catering and Accommodation Business in the Moravian Silesian Region. In E+M. Ekonomie a management : vědecký open access časopis. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2022. ISSN 1212-3609, 2022, roč. 25, č. 1, s. 195–207.
    article

    article

  8. BLAHUŠIAKOVÁ, Miriama. Využitie nástrojov finančnej analýzy pri hodnotení finančného zdravia podnikov : [habilitačná prednáška] : študijný odbor: Ekonómia a manažment. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2022. 64 s. ISBN 978-80-225-4998-1. [Copy count : 2, currently available 0, at library only 2]
    book

    book

  9. ULLEROVÁ, Natália - LISÁ, Lea. Hotelierstvo a gastronómia sa menia. Dočasne či trvalo? In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545, 2022, roč. 16, č. jar, s. 24-31.
    article

    article

  10. KONRÁD, Michal. Krízy prajú odvážnym. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545, 2022, roč. 16, č. jar, s. 82-87.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.