Search results

  1. VANÍČEK, Jiří - ŠENKOVÁ, Anna. Porovnání názorů obyvatel Česka a Slovenska na gastroturismus a na gastronomii při dovolené. In Studia turistica : online časopis pro vzdělávání v cestovním ruchu. - Jihlava : Vysoká škola polytechnická, 2017. ISSN 1804-252X, listopad 2017, roč. 8, č. 2, s. 36-47.
    article

    article

  2. JAROSSOVÁ, Malgorzata A. Preferences of Slovak consumers on eating edible insects - preliminary study. In MMK 2017. Mezinárodní vědecká konference. MMK 2017 : recenzovaný sborník příspěvků mezinárodní vědecké konference : mezinárodní Masarykova konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky : ročník 8. : 18. - 20. prosince 2017, Hradec Králové, Česká republika : certifikovaná vědecká konference No. 2259661638. - Hradec Králové : MAGNANIMITAS, 2017. ISBN 978-80-87952-22-1, pp. 192-198 online.
    article

    article

  3. JAROSSOVÁ, Malgorzata A. - ŠIMÁNKOVÁ, Katarína. Tradícia a inovácia v gastronómií. In Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4298-2, s. 43-49 CD-ROM.
    article

    article

  4. JAROSSOVÁ, Malgorzata A. - BENŠOVÁ, Petra. Slovenské tradičné jedla ponúkané reštauráciami vo vybraných regiónoch Slovenska (Záhorie, Liptov a Šariš). In Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí. Medzinárodná vedecká konferencia. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4300-2, s. 90-101 CD-ROM. VEGA 1/0635/14.
    article

    article

  5. Taming indian inflation. Editors: Rahul Anand, Paul Cashin. Washington, D.C. : International Monetary Fund, 2016. ix, 232 s. ISBN 978-1-51354-125-9. [Copy count : 1, currently available 0, at library only 1]
    book

    book

  6. DONOVALOVÁ, Alena. Tatranský región. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : jedlá z rôznych regiónov Slovenska. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-17 [12,79 NS] online. VEGA 1/0635/14.
    article

    article

  7. DONOVALOVÁ, Alena. Región Dolný Zemplín. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : jedlá z rôznych regiónov Slovenska. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-17 [16,29 NS] online. VEGA 1/0635/14.
    article

    article

  8. JAROSSOVÁ, Malgorzata A. Turčiansky región. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : jedlá z rôznych regiónov Slovenska. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-10 [8,71 NS] online. VEGA 1/0635/14.
    article

    article

  9. JAROSSOVÁ, Malgorzata A. Severopovažský región. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : jedlá z rôznych regiónov Slovenska. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-12 [10,89 NS] online. VEGA 1/0635/14.
    article

    article

  10. LACKOVÁ, Alica. Hornonitriansky región. In Stav a perspektívy rozvoja trhu potravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : jedlá z rôznych regiónov Slovenska. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2016, s. 1-21 [17,71 NS] online. VEGA 1/0635/14.
    article

    article