Search results

Records found: 90  
Your query: Keywords = "kvalita potravín"
  1. Novelou sa znížia sankcie. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2022. ISSN 1335-2008, 2022, roč. 27, č. 1, s. 10-11.
    article

    article

  2. KAPITÁNOVÁ, Tatiana. Potraviny budú mať dlhší život. In TaPmag : tovar & predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2022. ISSN 1805-0549, 3-4, č. 64, (2022.
    article

    article

  3. Bežných potravín predáme len štvrtinu. In TaPmag : tovar & predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2022. ISSN 1805-0549, 5-6, č. 65, (2022.
    article

    article

  4. OBENG-BOATENG, Priscilla - NIMOH, Fred - AFETSI GAVEH, Eli. What Drives the Choice of Seed Storage Structures? Evidence From Certified Maize Traders in Ghana. In Review of Agricultural and Applied Economics. - Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2022. ISSN 1336-9261, 2022, vol. 25, no. 2, pp. 43-54.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF935.2 KBverejne dostupné
    article

    article

  5. ČVIRIK, Marián - DZUROVÁ, Mária. Consumer Perception of the Food Origin in Selected Countries. In Integrating and Systematizing the Results of Scientific Research Activities in the Field of Consumer Protection, with a Primary Focus on Food Security, in Order to Model Adequate Consumer Behaviour : Proceedings of Scientific Papers. - Brno : Masaryk University Press, 2021. ISBN 978-80-280-0004-2, pp. 17-22 online. VEGA 1/0100/13 (50%), KEGA 002EU-4/2019 (50%). 1/0100/13, VEGA, Skúmanie dopadov aktuálnych javov svetovej ekonomiky na marketingové aktivity firiem.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené352.5 KBdostupné po prihlásení
    article

    article

  6. JURÁSEK, Miroslav - TŮMOVÁ, Jana. Politizace dvojí kvality potravin: Obsahová analýza českých a slovenských online médií (2015 - 2018). In Auspicia : recenzovaný vědecký časopis pro oblast společenských a humanitních věd. - České Budějovice : Vysoká škola evropských a regionálních studií VŠERS, 2020. ISSN 2464-7217, 2020, roč. 17, č. 1, s. [1-18].
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF211.5 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    article

    article

  7. PRITULSKA, N. et al. Plant-based Milk Analogues in the Nutrition of People with Nutrition-dependent Non-infectious Diseases. - Registrovaný: Web of Science. In Journal of Food Science and Technology. - Odessa : Odessa national academy of food technologies. ISSN 2409-7004, 2020, vol. 14, no. 2, pp. 11-24 online.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF966.7 KBverejne dostupné
    article

    article

  8. LACKO-BARTOŠOVÁ, Magdaléna - KONVALINA, Petr - LACKO-BARTOŠOVÁ, Lucia. Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters. - Registrovaný: Scopus. In Acta Alimentaria : An International Journal of Food Science. - Budapest : Akadémiai Kiadó. ISSN 1588-2535, 2019, roč. 48, č. 2, s. 213-220 online. ITMS 26220220115 "Podpora inovácie technológií špeciálnych výrobkov a biopotravín pre zdravú výživu ľudí".
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF208.2 KBverejne dostupné
    article

    article

  9. BIELEKOVÁ, Eva et al. Potravinová bezpečnosť a diverzita stravy v tranzitívnych krajinách. Recenzenti: Jozef Gálik, Marián Tóth. 1. vydanie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2019. 64 s. [4,64 AH]. VEGA 1/0928/17, APVV-16-0321. ISBN 978-80-552-2126-7.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF2.9 MBverejne dostupné
    electonic book

    electonic book

  10. TÓTH, Miroslav. Slovenské potraviny v obchodných reťazcoch. In Ekonomika, financie a manažment podniku 2019 : zborník vedeckých prác = Proceedings of Scientific Papers. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM EU v Bratislave, 2019. ISBN 978-80-225-4680-5, s. 557-563 online. KEGA 002EU-4/2019. 002EU-4/2019, KEGA, Integrácia a systematizácia výsledkov vedeckovýskumnej činnosti v oblasti ochrany spotrebiteľa, s primárnou orientáciou na potravinovú bezpečnosť, za účelom modelovania adekvátneho spotrebiteľského správania.
    File nameSizeTyp prístupu
    PDF zabezpečené345.3 KBdostupné po prihlásení
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.