Search results

Records found: 108  
Your query: Keywords = "priemysel mliekarský"
  1. KAPITÁN, Peter. Mliečne výrobky sa ustálili. In Tovar & Predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2024. ISSN 1805-0549, 3-4, č. 76, (2024.
    article

    article

  2. KAPITÁN, Peter. Ľudia sa začínajú obmedzovať. In TaPmag : tovar & predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2023. ISSN 1805-0549, 3-4, č. 70, (2023.
    article

    article

  3. SYRŮČEK, Jan et al. Recent Development of Economic Indicators on Czech Dairy Farms. In Agricultural Economics. - Praha : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2023. ISSN 1805-9295, 2023, vol. 69, no. 2, pp. 45-54.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF325.4 KBverejne dostupné
    article

    article

  4. KAPSDORFEROVÁ, Zuzana et al. Challenges and Innovative Approaches in the Agricultural and Food Industry and Changing Consumer Behaviour in the Milk and Milk Products Market: Case of Slovakia. In Agricultural Economics. - Praha : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2023. ISSN 1805-9295, 2023, vol. 69, no. 6, pp. 246-254.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF433.6 KBverejne dostupné
    article

    article

  5. KAPITÁN, Peter. Mliečne alternatívy neprevládnu. In TaPmag : tovar & predaj. - Praha : ATOZ Marketing Services, 2022. ISSN 1805-0549, 1-2, č. 63, (2022.
    article

    article

  6. JANIGA, Ivan. Za mlieko platíme rekordne veľa. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2022. ISSN 1335-2008, 2022, roč. 27, č. 6, s. 28-29.
    article

    article

  7. RUDINSKAYA, Tamara - BOŠKOVÁ, Iveta. Asymmetric Price Transmission and Farmers' Response in the Czech Dairy Chain. In Agricultural Economics. - Praha : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2021. ISSN 1805-9295, 2021, vol. 67, no. 5, s. 163-172.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF536 KBverejne dostupné
    article

    article

  8. GAJDOŠOVÁ, Florence Agnés Marguerite. Parler d’un produit: le fromage de chèvre. 1ère édition. [s.l.] : RFI Savoirs, 2021. [12 s.]. Available on Internet: <https://savoirs.rfi.fr/fr/apprendre-enseigner/societe/parler-dun-produit-le-fromage-de-chevre/1>
    book

    book

  9. TRNKOVÁ, Gabriela - ŽÁKOVÁ KROUPOVÁ, Zdeňka. Determinants of Persistent and Transient Technical Efficiency of Milk Production in EU. In E+M. Ekonomie a management : vědecký ekonomický časopis. - Liberec : Ekonomická fakulta Technické univerzity v Liberci, 2020. ISSN 1212-3609, 2020, roč. 23, č. 4, pp. 39-54.
    File nameSizeTyp prístupu
    Plný text PDF1 MBverejne dostupné
    article

    article

  10. MATOŠKOVÁ, Dagmar - GÁLIK, Jozef. Investičné potreby v mliekarenskom priemysle. In Ekonomika poľnohospodárstva : vedecké periodikum k otázkam agrárnej ekonomiky a politiky. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2020. ISSN 1335-6186, 2020, roč. 20, č. 1, s. 5-19. APVV-18-0512.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.