Search results

Records found: 292  
Your query: Keywords = "reštaurácie"
  1. PLECHOVÁ, Zuzana. Impact of Covid-19 on Restaurant and Travel Businesses Wellbeing. In EDAMBA 2023. International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. EDAMBA 2023 : International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2024. ISBN 978-80-225-5127-4, pp. 223-236.
    article

    article

  2. MAAS, Maximilian. Home Office as a Result of the Covid-19 Pandemic and its Implications for the Sales Strategies of the German Hospitality Industry. In EDAMBA 2023. International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. EDAMBA 2023 : International Scientific Conference for Doctoral Students and Post-Doctoral Scholars. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2024. ISBN 978-80-225-5127-4, s. 138-152.
    article

    article

  3. KAJZAR, Patrik - MURA, Ladislav. Survey of Consumer Behaviour in Selected International Catering Establishments in Czechia. - Registrovaný: Web of Science, Registrovaný: Scopus. In Communication Today : Scientific Journal from the Mass Media and Marketing Communication Field. - Trnava : Univerzita sv. Cyrila a Metoda v Trnave, 2023. ISSN 1338-130X, 2023, vol. 14, no. 2, pp. 196-208.
    article

    article

  4. KOPČANOVÁ, Anna. Drogéria Rossmann nevylúčila expanziu na Slovensko. In Obchod : marketing, retail, FMCG. - Bratislava : MAFRA, 2023. ISSN 1335-2008, 2023, roč. 28, č. 5, s. 14-16.
    article

    article

  5. BŘEZINOVÁ, Monika. Factors Affecting the Comunication Mix of Small Businesses in the Selected Industry. In Marketing science & inspirations : vedecký časopis zameraný na problematiku marketingu a marketingového manažmentu. - Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2023. ISSN 1338-7944, 2023, roč. 18, č. 3, s. 17-24.
    article

    article

  6. CHROBÁK, Marián. Vplyv pandémie Covid-19 na fungovanie sektora HORECA. In Manažment v teórii a praxi : online odborný časopis o nových trendoch v manažmente. - Košice : Katedra manažmentu PHF EU, 2022. ISSN 1336-7137, 2022, roč. 18, č. 1, s. 64-69 online.
    article

    article

  7. LISÁ, Lea. Divný Janko. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545, 2022, roč. 16, č. jeseň, s. 64-65.
    article

    article

  8. KRAMÁROVÁ, Helena. Viete správne prestierať? In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2022. ISSN 1337-0545, 2022, roč. 16, č. zima, s. 72-75.
    article

    article

  9. International Case Studies for Hospitality, Tourism and Event Management Students and Trainees. Volume 12. 1st Edition. Iași : Editura Tehnopress, 2021. xv, 105 s. ISBN 198-606-687-485-8. [Copy count : 1, currently available 1, at library only 0]
    book

    book

  10. PETROVČIKOVÁ, Katarína. Online Food Delivery During Covid Pandemic. In Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód. medzinárodná vedecká konferencia. Zlepšovanie procesov pomocou štatistických metód XVII. (2021) : recenzovaný zborník príspevkov a abstraktov z 17. medzinárodnej vedeckej konferencie, 10.-12.11.2021, (Košice, Slovensko). - Košice : KKM PHF, 2021. ISBN 978-80-225-4918-9, s. 96 online.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.