Search results

Records found: 462  
Your query: UDC = "^640.2/.4^"
  1. MALACHOVSKÝ, Andrej - MAKOVNÍK, Tomáš. Hotelierstvo. 1. vydanie. Banská Bystrica : BELIANUM, 2023. 189 s. ISBN 978-80-557-2034-0. [Copy count : 1, currently available 0, at library only 1]
    Hotelierstvo

    book

  2. PATÚŠ, Peter - MARUŠKOVÁ, Jaroslava. Manažment prevádzky penziónu. 1. vydanie. Banská Bystrica : DALI-BB, 2018. 212 s. ISBN 978-80-8141-201-1. [Copy count : 1, currently available 0, at library only 1]
    Manažment prevádzky penziónu

    book

  3. VESZPRÉMI SIROTKOVÁ, Anna. Rozvoj hotelových podnikov v integračných zoskupeniach : dizertačná práca. Školiteľ: Ľudmila Novacká. Bratislava, 2017. 122 s. [6,1 AH]. [Copy count : 1, currently available 0, at library only 1]
    File nameSizeTyp prístupu
    Príloha1.1 MBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce5.9 MBz IP adresy EU po prihlásení
    book

    book

  4. KRAMÁROVÁ, Zlatica. Najlepší hotel na svete má Slovák. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2017. ISSN 1337-0545, 2017, roč. 11, č. jar, s. 20-26.
    article

    article

  5. KRAMÁROVÁ, Zlatica. Prvá dáma sa vrátila do Tatier : Hotel Lomnica. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2017. ISSN 1337-0545, 2017, roč. 11, č. jar, s. 60-63.
    article

    article

  6. KVAŠŇÁK, Lukáš. Pochovajme gastrolístky. In Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. - Bratislava : News and Media Holding, 2016. ISSN 1335-0684, 7. júla 2016, roč. 26, č. 27, s. 20-24.
    article

    article

  7. KAMPF, Vladimír. Kto zaplače pre gastráče. In Profit. - Bratislava : PETIT PRESS, 2016. ISSN 1335-4620, 11. mája 2016, roč. 24, č. 10, s. 16.
    article

    article

  8. HORVÁTHOVÁ, Jarmila. Tajomstvá úspešných reštaurácií. In Trend : týždenník o ekonomike a podnikaní. - Bratislava : News and Media Holding, 2016. ISSN 1335-0684, 24. marca 2016, roč. 26, č. 12, s. 62-65.
    article

    article

  9. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - BENŠOVÁ, Petra. Slovenské tradičné jedla ponúkané reštauráciami vo vybraných regiónoch Slovenska (Záhorie, Liptov a Šariš). In Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí. Medzinárodná vedecká konferencia. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4300-2, s. 90-101 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article

  10. PUPIŠOVÁ, Iveta. Akadémia hoteliera: Ako získať viac hostí. In Hotelier : direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií. - Žilina : Direct press, 2016. ISSN 1337-0545, 2016, roč. 10, č. zima, s. 36-37.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.