Search results

Records found: 106  
Your query: UDC = "^641/642^"
  1. KRNÁČOVÁ, Paulína. Vinárstvo a cestovný ruch : súčasnosť a vybrané aspekty rozvoja na Slovensku. Recenzenti: Pavol Plesník, Ľuboš Bogár. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2021. 133 s. [10,23 AH]. ISBN 978-80-225-4863-2. [Copy count : 12, currently available 6, at library only 4]
    book

    book

  2. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Situácia na trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku : habilitačná prednáška : odbor habilitačného konania: Obchod a marketing. 1. vydanie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2020. 131 s. Habilitačné a inauguračné prednášky. ISBN 978-80-225-4703-1. [Copy count : 2, currently available 0, at library only 2]
    book

    book

  3. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka et al. Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku : záverečná správa za celé obdobie riešenia projektu VEGA 1/0635/14 : obdobie riešenia projektu do 01/2014 do 12/2016. 1. vyd. Bratislava, 2016. 20 s. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    book

    book

  4. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka. Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín v Európskej únii a na Slovensku. Recenzenti: Viera Kubičková, Juraj Janech. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. 206 s. [13,16 AH]. VEGA 1/0635/14. ISBN 978-80-225-4317-0. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku. [Copy count : 2, currently available 0, at library only 1]
    book

    book

  5. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí. Medzinárodná vedecká konferencia. Biopotraviny, tradičné a regionálne potraviny na Slovensku a v zahraničí : zborník vedeckých statí z medzinárodnej vedeckej konferencie : Bratislava 28. 11. 2016. Zborník zostavili: Malgorzata A. Jarossová, Ivan Hlavatý ; recenzenti: Elżbieta Weiss, Igor Kačeňák. 1. vyd. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. CD-ROM [219 s., 13,8 AH]. VEGA 1/0635/14. ISBN 978-80-225-4300-2. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku. [Copy count : 3, currently available 2, at library only 1]
    electonic book

    electonic book

  6. BLAY-PALMER, Alison. Food fears : from industrial to sustainable food systems. Abingdon : Routledge, 2016. 185 s. ISBN 978-0-7546-7248-7. [Copy count : 1, currently available 1, at library only 0]
    book

    book

  7. JAROSSOVÁ, Malgorzata Agnieszka - ŠIMÁNKOVÁ, Katarína. Tradícia a inovácia v gastronómií. In Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2016. ISBN 978-80-225-4298-2, s. 43-49 CD-ROM.
    article

    article

  8. ANGELOVIČOVÁ, Mária. Riziká pri produkcii potravín. 2. vydanie nezmenené. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2016. 256 s. ISBN 978-80-552-1475-7. [Copy count : 2, currently available 0, at library only 2]
    Riziká pri produkcii potravín

    book

  9. NEWSLOW, Debby. Food safety management programs : applications, best practices, and compliance. Boca Raton : CRC Press/Taylor & Francis Group, 2014. 363 s. ISBN 978-1-4398-2679-9. [Copy count : 1, currently available 0, at library only 1]
    book

    book

  10. ROGOVSKÁ, Vanda. Nové trendy v oblasti potravín. In MMK 2014. Mezinárodní vědecká konference. MMK 2014 : recenzovaný sborník příspěvků z mezinárodní vědecké konference : mezinárodní Masarykova konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky : ročník V. : 15. - 19. prosince 2014 Hradec Králové, Česká republika : certifikovaná vědecká konference No. 2259661423. - Hradec Králové : MAGNANIMITAS, 2014. ISBN 978-80-87952-07-8, s. 598-607 CD-ROM. VEGA 1/0635/14. 1/0635/14, VEGA, Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku.
    article

    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.