Počet záznamov: 1  

Čo všetko ovplyvňuje bezpečnosť potravín

  1. Názov Čo všetko ovplyvňuje bezpečnosť potravín
    Autorské údajeaut. Terézia Šinková
    Autor Šinková Terézia
    Zdrojový dokument Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 8, č. 3 (2004), s. 24-26. - Bratislava : SON MEDIA, 2004. ISSN 1335-9266
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá potraviny * bezpečnosť potravinová * ochrana zdravia * riziko * spotrebitelia * informácie
    AnotáciaKonzumácia potravín a zdravie človeka. Dôležitosť prídavných látok. Čo všetko ovplyvňuje kvalitu výrobkov. Podmienky ožarovania definuje legislatíva. Posudzovanie a manažment rizík. Ochrana zdravia je prvoradá. Vnímanie rizík. Dôležitosť informovanosti spotrebiteľov.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2004: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.