Počet záznamov: 1
EÚ - legislatívny proces v potravinárstve
Názov EÚ - legislatívny proces v potravinárstve : zabezpečenie hygieny výroby potravín na Slovensku Autorské údaje aut. P. Bystrický, D. Máté, R. Cabadaj Autor Bystrický P. Spoluautori Máté D. Cabadaj R. Zdrojový dokument Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 8, č. 5 (2004), s. VIII. - Bratislava : SON MEDIA, 2004. ISSN 1335-9266 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Heslá potravinárstvo * legislatíva * Európska únia * potraviny * hygiena * výroba * kontrola Anotácia Kompatibilnosť legislatívnych požiadaviek na výrobu potravín v SR s požiadavkami EÚ. Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín - súčasti systému. Postup, ktorý treba dodržiavať na uplatnenie systému. Princípy HACCP. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2004: 1-12
článok
Počet záznamov: 1