Počet záznamov: 1  

EÚ - legislatívny proces v potravinárstve

  1. Názov EÚ - legislatívny proces v potravinárstve : zabezpečenie hygieny výroby potravín na Slovensku
    Autorské údajeaut. P. Bystrický, D. Máté, R. Cabadaj
    Autor Bystrický P.
    Spoluautori Máté D.
    Cabadaj R.
    Zdrojový dokument Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 8, č. 5 (2004), s. VIII. - Bratislava : SON MEDIA, 2004. ISSN 1335-9266
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá potravinárstvo * legislatíva * Európska únia * potraviny * hygiena * výroba * kontrola
    AnotáciaKompatibilnosť legislatívnych požiadaviek na výrobu potravín v SR s požiadavkami EÚ. Systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín - súčasti systému. Postup, ktorý treba dodržiavať na uplatnenie systému. Princípy HACCP.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2004: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.