Počet záznamov: 1
Národná gastronómia ako súčasť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu v Slovenskej republike
Názov Národná gastronómia ako súčasť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu v Slovenskej republike Autorské údaje aut. Peter Trefil Autor Trefil Peter EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Zdrojový dokument Zborník výsledkov výskumu Katedry služieb a cestovného ruchu Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity projektov VEGA a inštitucionálnych projektov. S. 238-242. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2003 ; Ekonomická univerzita v Bratislave. ISBN 80-225-1773-9 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu Heslá ruch cestovný * Slovensko * gastronómia * projekty Anotácia Stručné vysvetlenie pojmu gastronómia, význam a miesto gastronómie v ponuke cestovného ruchu. Slabé využívanie slovenskej gastronómie v ponuke produktu cestovného ruchu SR.Možnosť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu i využitím gastronómie u nás. Zostavenie vzorových menu. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7707/20. Báza dát ČLÁNKY
článok
Počet záznamov: 1