Počet záznamov: 1  

Kedy a ako zdaňovať stravné zamestnancom

  1. Názov Kedy a ako zdaňovať stravné zamestnancom
    Autorské údajeDagmar Piršelová
    Autor Piršelová Dagmar
    Zdrojový dokument Trend : týždenník o hospodárstve a podnikaní. Č. 39 (30. septembra 2004), s. 30-33. - Bratislava : TREND Holding, 2004. ISSN 1335-0684
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá zamestnávatelia * zamestnanci * stravovanie zamestnancov * stravné * financovanie * zdaňovanie
    AnotáciaJednou z povinností zamestnávateľov (bez ohľadu či ide o fyzickú alebo právnickú osobu) je zabezpečiť svojim zamestnancom v riadnom pracovnom pomere stravovanie. Stravovanie ostatných zamestnancov - dôchodcov, bývalých zamestnancov, zamestnancov na dohodu o vykonaní práce alebo brigádnikov. Peňažná a nepeňažná forma. Zamestnávateľ prispieva na stravovanie z troch zdrojov. Sumy stravného. Peňažný príspevok. Forma gastrolístkov. Stravovanie na pracovných cestách.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2004: 31-40 + 3 príl.

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.