Počet záznamov: 1  

Alergie z potravín a histamín

  1. Názov Alergie z potravín a histamín
    Autorské údajeZuzana Dičáková, Pavel Bystrický, Slavomír Marcinčák
    Autor Dičáková Zuzana
    Spoluautori Bystrický Pavel
    Marcinčák Slavomír
    Zdrojový dokument Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 8, č. 12 (2004), s. I-III. - Bratislava : SON MEDIA, 2004. ISSN 1335-9266
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 641/642 - Potraviny a jedlá
    Heslá potraviny * zdravie * potravinárstvo * bezpečnosť potravinová
    AnotáciaNie všetky medializované informácie o potravinových alergiách sú presné a odborné. Nežiaduce potravinové reakcie. Príznaky alergickej reakcie. Potravinové alergény. Výskyt potravinových alergií. Možno potravinovým alergiám predchádzať? Histamín vo vzťahu k nežiaducim potravinovým reakciám.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2004: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.