Počet záznamov: 1
Dusená alebo varená? Podpora výroby ryže a obchodovania s ňou
Názov Dusená alebo varená? Podpora výroby ryže a obchodovania s ňou Autorské údaje Martha Petró-Turza Autor Petró-Turza Martha Zdrojový dokument Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. Roč. 10, č. 6 (november-december 2004), s. 40-41. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2004. ISSN 1335-5511 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 006 - Normalizácia. Normy Heslá normalizácia * normy ISO * normy medzinárodné * produkty * ryža * kvalita * vlastnosti tovaru úžitkové * produkcia * obchod * Ázia Anotácia Biologická hodnota ryže a jej produkcia vo svete. Najväčší producent a zároveň aj konzument ryže - Ázia. Medzinárodné normy na ryžu vypracované ISO/TC 34 Potravinárske výrobky a subkomisiou SC 4 Obilniny a strukoviny. Normy určujúce metódy stanovenia nečistôt, fyzikálnych a chemických vlastností obilnín, odporúčania na skladovanie a metódy odberu vzoriek. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2004: 1-6
článok
Počet záznamov: 1