Počet záznamov: 1  

Dusená alebo varená? Podpora výroby ryže a obchodovania s ňou

  1. Názov Dusená alebo varená? Podpora výroby ryže a obchodovania s ňou
    Autorské údajeMartha Petró-Turza
    Autor Petró-Turza Martha
    Zdrojový dokument Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. Roč. 10, č. 6 (november-december 2004), s. 40-41. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2004. ISSN 1335-5511
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 006 - Normalizácia. Normy
    Heslá normalizácia * normy ISO * normy medzinárodné * produkty * ryža * kvalita * vlastnosti tovaru úžitkové * produkcia * obchod * Ázia
    AnotáciaBiologická hodnota ryže a jej produkcia vo svete. Najväčší producent a zároveň aj konzument ryže - Ázia. Medzinárodné normy na ryžu vypracované ISO/TC 34 Potravinárske výrobky a subkomisiou SC 4 Obilniny a strukoviny. Normy určujúce metódy stanovenia nečistôt, fyzikálnych a chemických vlastností obilnín, odporúčania na skladovanie a metódy odberu vzoriek.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2004: 1-6

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.