Počet záznamov: 1  

Zabezpečovanie kvality v komercionalizácii potravinárskych výrobkov

  1. Názov Zabezpečovanie kvality v komercionalizácii potravinárskych výrobkov
    Autorské údajeAlica Lacková
    Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Stratégia obchodného partnerstva v komercionalizácii produktov : zborník z vedeckého seminára : VEGA 5052 : január 2001. S. 23-31. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2001 / Štensová Antónia ; Richterová Kornélia ; Obchodná fakulta EU Katedra marketingu. ISBN 80-225-1372-5
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potraviny * kvalita výrobkov * požívatiny * dozor potravinový * hygiena * hygiena výživy * kódexy * úpravy právne * Európska únia * Slovensko
    AnotáciaZvyšovanie úrovne kvality potravinárskych výrobkov a ich konkurencieschopnosť na domácom i zahraničnom trhu. Odporúčania pre dosiahnutie vysokej kvality výrobkov. Nevyhnutnosť prispôsobovať sa potravinovému zákonodarstvu EÚ a presúvať ťažisko zodpovednosti za výrobok na výrobcu, sprostredkovateľa, resp. dovozcu. Systém technických noriem a právnych predpisov. Hygienická bezchybnosť a zdravotná neškodnosť poživatín. HACCP - Analýza rizík a rozhodujúce kontrolné body. Systémy kvality podľa noriem ISO 9000. Potravinový kódex SR.
    Báza dátČLÁNKY

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.