Počet záznamov: 1  

Konkurencieschopnosť vybraných výrobných odborov slovenského potravinárskeho priemyslu

  1. Názov Konkurencieschopnosť vybraných výrobných odborov slovenského potravinárskeho priemyslu
    Preklad názvuThe Competitiveness of the Chosen Processing Branches Slovak Food Industry
    Autorské údajeAlena Daňková, Zuzana Bosáková
    Autor Daňková Alena EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Spoluautori Bosáková Zuzana EUBPHFKEK - Katedra ekonómie PHF - zrušené
    Zdrojový dokument Ekonomický časopis : časopis pre ekonomickú teóriu a hospodársku politiku, spoločensko-ekonomické prognózovanie. Roč. 53, č. 4 (2005), s. 415-426. - Bratislava : Ústav slovenskej a svetovej ekonomiky SAV, 2005. ISSN 0013-3035
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 339.137 - Konkurencia
    Heslá konkurencieschopnosť * potravinárstvo * Slovensko * spolupráca hospodárska medzinárodná * podnik * adaptácia * komodity * produktivita práce
    AnotáciaPojem konkurencieschopnosť v odbornej literatúre. Diagnostika koncepcie konkurencieschopnosti na úrovni odvetvia potravinárskeho priemyslu. Formulácia opatrení pre podnikovú prax na zabezpečenie a posilnenie jej konkurencieschopnosti v období adaptácie ekonomiky Slovenska v nových trhových podmienkach EÚ.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE05 00933-001, PHF - Archív EPC, kópia plného textu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2005: 1-5

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.