Počet záznamov: 1  

Encyclopaedia Beliana

  1. Názov Encyclopaedia Beliana : slovenská všeobecná encyklopédia. Štvrtý zväzok. Eh - Gala
    Autorské údajeautori textov, konzultanti a oponenti Peter Baláž ... [et al.]
    Autor Baláž Peter EUBOBFKMO - Katedra medzinárodného obchodu OBF
    Spoluautori Beličková Kornélia EUBFNHKFI - Katedra financií FNH
    Beňová Elena EUBFNHKFI - Katedra financií FNH
    Čaplánová Anetta EUBFNHKET - Katedra ekonómie FNH
    Francová Zuzana
    Hontyová Kajetána EUBFNHKET - Katedra ekonómie FNH
    Horvátová Eva EUBFNHKBF - Katedra bankovníctva a medzinárodných financií FNH
    Chovancová Božena EUBFNHKBF - Katedra bankovníctva a medzinárodných financií FNH
    Kotlebová Jana EUBFNHKBF - Katedra bankovníctva a medzinárodných financií FNH
    Mišúnová Ema EUBFNHKVR - Katedra verejnej správy a regionálneho rozvoja FNH
    Neubauerová Erika EUBFNHKFI - Katedra financií FNH
    Piovarčiová Veronika EUBFNHKET - Katedra ekonómie FNH
    Šlosár Rudolf EUBFNHKPG - Katedra pedagogiky FNH - zrušená
    Tkáč Marián
    Vincúr Pavol EUBFNHKHP - Katedra hospodárskej politiky FNH
    Mráz Stanislav EUBFMVKMP - Katedra medzinárodného práva FMV
    Vydavateľské údajeBratislava : Encyklopedický ústav SAV , 2005. - 698 s.
    ISBN80-224-0847-6
    Druh dokumentuencyklopédie
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 03 - Všeobecné encyklopédie
    Heslá Slovensko * veda * technika * umenie * dejiny * osobnosť * kultúra
    Kategória EPCOdborné monografie vydané v domácich vydavateľstvách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Počet ex.4, z toho voľných 1, prezenčne 3
    Signatúra803253, 803803, 811240, 811745
    Archív EPCE05 01644-001, kópia titul. strany

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    803253SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    803803SEKSklad knižničného fonduvoľný
    811745SEKKmeťová – príručná knižnicalen prezenčne
    811240EUBArchív EUlen prezenčne

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.