Počet záznamov: 1
Manažérstvo bezpečnosti potravín v dodávateľskom reťazci
Názov Manažérstvo bezpečnosti potravín v dodávateľskom reťazci Autorské údaje Jacob Faergemant, Dorte Jespersenová Autor Faergemant Jacob Spoluautori Jespersenová Dorte Zdrojový dokument Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. Roč. 11, č. 3 (júl - september 2005), s. 24-25. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2005. ISSN 1335-5511 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 006 - Normalizácia. Normy Heslá normy medzinárodné * normy ISO * normalizácia technická * bezpečnosť potravinová * riziko * kontrola * harmonizácia * certifikácia Anotácia Norma ISO 22000 stanovuje požiadavky na systémy manažérstva bezpečnosti potravín, ktoré sa môžu aplikovať vo všetkých typoch organizácií v rámci potravinového reťazca. O čom je táto norma. Úžitok normy pre používateľov. Úžitok normy pre ostatných účastníkov. Normy patriace do súboru noriem ISO radu 22000. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2005: 1-4
článok
Počet záznamov: 1