Počet záznamov: 1  

Súčasné trendy v potravinárstve

  1. Názov Súčasné trendy v potravinárstve
    Autorské údajeTerézia Šinková
    Autor Šinková Terézia
    Zdrojový dokument Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 9, č. 11 (2005), s. 25-26. - Bratislava : SON MEDIA, 2005. ISSN 1335-9266
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá potravinárstvo * potraviny * výroba * ovocie * zelenina * zemiaky * konzervovanie potravín * obilniny * kvalita
    AnotáciaNové postupy spracovania a výroby potravín. Spracovanie mlieka. Spracovanie ovocia a zeleniny. Spracovanie zemiakov. Výroba hotových pokrmov. Konzervácia potravín. Obilninárstvo a pekárstvo. Nové postupy posudzovania potravín.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2005: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.