Počet záznamov: 1  

Host chce být vtažen do děje

  1. Názov Host chce být vtažen do děje
    Autorské údajeMiloslav Pecho
    Autor Pecho Miloslav
    Zdrojový dokument Marketing magazine. Roč. 9, č. 11 (2005), s. 40-41. - Praha : Mladá fronta, 2005. ISSN 1211-7315
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentučeština
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá gastronómia * stravovanie spoločné * reštaurácie * služby * kvalita * klienti * personál * komunikácia * skupiny vekové
    AnotáciaKritériá hodnotenia úrovne gastronómie. Rôznorodosť gastronomických zariadení. Kontakt obsluhujúceho personálu s hosťom. Technické vybavenie zariadení a nové technologické postupy v modernej gastronómii. Gastronomické zariadenia a rôznorodosť ponuky podľa vekovej orientácie. Národné kuchyne v gastronómii.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2005: 7-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.