Počet záznamov: 1  

Štandardom pre HACCP je STN EN ISO 22000

  1. Názov Štandardom pre HACCP je STN EN ISO 22000
    Autorské údajeJozef Kerekréty
    Autor Kerekréty Jozef
    Zdrojový dokument Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 10, č. 2 (2006), s. 29-30. - Bratislava : SON MEDIA, 2006. ISSN 1335-9266
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá štandardy * normy technické * bezpečnosť potravinová * manažment * komunikácia interná * systémy riadenia * riziko * kontrola * Slovensko * EN ISO 22000
    AnotáciaNorma EN ISO 22000 Systémy manažérstva bezpečnosti potravín - Požiadavky na organizácie potravinového reťazca má od 1.2.2006 postavenie slovenskej technickej normy. Čoho sa norma týka. Pre koho je norma určená. Význam normy. Najdôležitejšie požiadavky - interaktívna komunikácia, systém manažérstva, kontrola nad rizikami. Benefity pre podniky. Prínos pre Slovensko.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2006: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.