Počet záznamov: 1  

Dizertačná práca: Možnosti zdokonalenia prístupov tvorby informačných systémov vzhľadom na aplikáciu moderných informačných technológií

  1. Názov Dizertačná práca: Možnosti zdokonalenia prístupov tvorby informačných systémov vzhľadom na aplikáciu moderných informačných technológií
    Autorské údajeJaroslava Kniežová
    Autor Kniežová Jaroslava EUBFHIKAI - Katedra aplikovanej informatiky FHI
    Zdrojový dokument Ekonomika a informatika : vedecký časopis FHI EU v Bratislave a SSHI. Roč. 3, č. 2 (2005), s. 207-209. - Bratislava : Fakulta hospodárskej informatiky, 2005. ISSN 1336-3514
    Iné súvisiace práce Možnosti zdokonalenia prístupov k tvorbe informačných systémov vzhľadom na aplikáciu moderných informačných technológií : dizertačná práca / Bratislava, 2005 ; Kniežová Jaroslava ; Russev Stojan Todorov ; Fakulta hospodárskej informatiky EU Katedra aplikovanej informatiky
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 330.47 - Teória informácií v ekonomike. Ekonomická informatika
    Heslá práce kvalifikačné * systémy informačné * technológie informačné * projektovanie * programovanie
    AnotáciaInformácia o dizertačnej práci: Možnosti zdokonalenia prístupov tvorby informačných systémov vzhľadom na aplikáciu moderných informačných technológií. Obhajoba práce sa konala 25. augusta 2005. Cieľom práce bolo vymedzenie problémových oblastí tak štruktúrovaného prístupu ako aj prístupu objektovo orientovaného a navrhnúť spôsob, akým je možné projektovať IS tak, aby výsledný projekt mohol byť postačujúcim podkladom pre programovanie.
    Kategória EPCRôzne publikácie a dokumenty, ktoré nemožno zaradiť do žiadnej z predchádzajúcich kategórií
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE06 00707-018, FHI - Archív EPC, originál dokumentu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2005: 1-2

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.