Počet záznamov: 1  

Naozaj sú biopotraviny zdravšie?

  1. Názov Naozaj sú biopotraviny zdravšie?
    Autorské údajeTerézia Šinková
    Autor Šinková Terézia
    Zdrojový dokument Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 10, č. 7-8 (2006), s. 12-13. - Bratislava : SON MEDIA, 2006. ISSN 1335-9266
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá bioprodukty * poľnohospodárstvo alternatívne * potraviny * bezpečnosť potravinová * riziko * kontrola * Slovensko
    AnotáciaChemická bezpečnosť konvenčných a ekologicky produkovaných potravín. Európska stratégia potravinovej bezpečnosti je zabezpečenie čistých, zdravých potravín "od farmy až po stôl". Charakteristika biopotravín. Prvoradým zámerom ekologického poľnohospodárstva je rešpektovanie rovnováhy medzi človekom, poľnohospodárstvom a životným prostredím. Porovnanie rizík vyplývajúcich z kontaminácie konvenčných a ekologických produktov. Nebezpečenstvá bioproduktov sú pod kontrolou.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2006: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.