Počet záznamov: 1  

Gastroturizmus a jeho možnosti na Slovensku

  1. Názov Gastroturizmus a jeho možnosti na Slovensku
    Autorské údajeMária Pachingerová
    Autor Pachingerová Mária EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Obchodné podnikanie a marketing v novom európskom hospodárskom priestore : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie pri príležitosti 35. výročia vzniku Obchodnej fakulty konanej pod záštitou podpredsedu vlády SR Ivana Mikloša : 7.-8. október 2004. S. 497-502. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2004. ISBN 80-225-1904-9
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá gastronómia * Slovensko * reštaurácie * ruch cestovný * kultúra
    AnotáciaGastronómia ako súčasť slovenskej kultúry neplní len realizačnú funkciu, ale do pozornosti sa dostáva v podobe zážitku z niečoho nového , nepoznaného, často spojeného so sprievodným programom. Gastronómia je významnom súčasťou cestovného ruchu. Rozvoj cestovného ruchu otvoril nové dimenzie pre formovanie nových gastronomických požiadaviek a tvorbu adekvátnych noriem ich uspokojovania. Gastronómia sa môže stať hlavným motivačným faktorom pre výber destinácie cestovného ruchu.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE04 00703-049, OBF - Archív EPC, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.