Počet záznamov: 1  

Zahraničný kapitál vo vybraných odboroch potravinárskeho priemyslu SR

  1. Názov Zahraničný kapitál vo vybraných odboroch potravinárskeho priemyslu SR
    Preklad názvuForeign capital in selected branches of the Slovak food industry
    Autorské údajeMária Gubová, Dagmar Matošková
    Autor Gubová Mária
    Spoluautori Matošková Dagmar
    Zdrojový dokument Ekonomika poľnohospodárstva. Roč. 6, č. 3 (2006), s. 31-41. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2006. ISSN 1335-6186
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá potravinárstvo * odbory výrobné * priemysel pivovarnícky * nápoje nealkoholické * priemysel cukrovarnícky * priemysel liehovarnícky * priemysel mliekarský * kapitál zahraničný * reštrukturalizácia
    AnotáciaVstup zahraničného kapitálu do potravinárskeho priemyslu ako celku a vybraných potravinárskych odborov - mliekarenstvo, pivovarníctvo a sladovníctvo, cukrovarníctvo, výroba nealkoholických nápojov, škrobárenstvo a liehovarníctvo. Stručné vymedzenie doterajšieho priebehu transformácie potravinárskeho priemyslu. Analýza dosahovaných výsledkov potravinárstva spolu a uvedených výrobných odborov, vrátane využívania výrobných kapacít. Zahraničný kapitál významne ovplyvnil proces reštrukturalizácie výrobných odborov potravinárskeho priemyslu, najväčší objem zahraničného kapitálu posilnil pivovarnícko-sladovnícky priemysel a výrobu nealkoholických nápojov.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2006: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.