Počet záznamov: 1  

Moderné technológie v službách hotelierstva a gastronómie

  1. Názov Moderné technológie v službách hotelierstva a gastronómie
    Autorské údajeIvana Šílerová
    Autor Šílerová Ivana
    Zdrojový dokument Eurobiznis : mesačník o ekonomike a podnikaní. Č. 10 (Október 2006), s. 16-17. - Bratislava : MF MEDIA, 2006. ISSN 1336-393X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá hotelierstvo * gastronómia * ruch cestovný * služby podnikateľské * technológie informačné * technológie komunikačné * systémy informačné * výhody konkurenčné * softvér
    AnotáciaKvalitné informačné technológie ako jedna z konkurenčných výhod v hotelierstve. Základné znaky, ktoré si treba všímať pri výbere informačného systému pre hotelové a gastronomické prevádzky.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2006: 1-11

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.