Počet záznamov: 1
Kvalita a bezpečnosť potravín - starostlivosť o zákazníka
Názov Kvalita a bezpečnosť potravín - starostlivosť o zákazníka Preklad názvu Food Quality and Safety - Customer Care Autorské údaje Matej Polák Autor Polák Matej EUBPHFKMR - Katedra marketingu a obchodu PHF Zdrojový dokument Naukovij visnik Zakarpatskogo deržavnogo universitetu, Ekonomični nauki. Vip. 5 (2005), s. 89-95. - Užgorod : Ministerstvo Osviti i nauki Ukrajini, 2005 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Ukrajina Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Heslá bezpečnosť potravinová * zákazníci * potraviny * kvalita * produkty * certifikácia * kontrola kvality * normy ISO * Európska únia Anotácia Zdravotná neškodnosť - základná požiadavka na potraviny na Slovensku a v EÚ. Kvalita a bezpečnosť potravín. Pojem "bezpečnosť potravín". Súčasný stav systému kvality a bezpečnosti potravín. Význam plánovanej normy kvality ISO 22000 - táto norma zasahuje celý potravinový reťazec, od výroby až k obchodným reťazcom. Nové normy kvality požadujú meranie monitorovania spokojnosti zákazníka. Starostlivosť o kľúčových zákazníkov. Preukazovanie kvality. Meranie spokojnosti zákazníka. Praktické problémy potravinovej bezpečnosti. Hlavné zásady pripravovanej normy ISO 22000. Najnovší legislatívny vývoj v systéme bezpečnosti potravín v EÚ. Novo vyvinutý predpis - hygienický balíček a jeho základné princípy. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E06 00657-001, PHF - Archív EPC, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1