Počet záznamov: 1  

Kvalita a bezpečnosť potravín - starostlivosť o zákazníka

  1. Názov Kvalita a bezpečnosť potravín - starostlivosť o zákazníka
    Preklad názvuFood Quality and Safety - Customer Care
    Autorské údajeMatej Polák
    Autor Polák Matej EUBPHFKMR - Katedra marketingu a obchodu PHF
    Zdrojový dokumentNaukovij visnik Zakarpatskogo deržavnogo universitetu, Ekonomični nauki. Vip. 5 (2005), s. 89-95. - Užgorod : Ministerstvo Osviti i nauki Ukrajini, 2005
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaUkrajina
    Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami
    Heslá bezpečnosť potravinová * zákazníci * potraviny * kvalita * produkty * certifikácia * kontrola kvality * normy ISO * Európska únia
    AnotáciaZdravotná neškodnosť - základná požiadavka na potraviny na Slovensku a v EÚ. Kvalita a bezpečnosť potravín. Pojem "bezpečnosť potravín". Súčasný stav systému kvality a bezpečnosti potravín. Význam plánovanej normy kvality ISO 22000 - táto norma zasahuje celý potravinový reťazec, od výroby až k obchodným reťazcom. Nové normy kvality požadujú meranie monitorovania spokojnosti zákazníka. Starostlivosť o kľúčových zákazníkov. Preukazovanie kvality. Meranie spokojnosti zákazníka. Praktické problémy potravinovej bezpečnosti. Hlavné zásady pripravovanej normy ISO 22000. Najnovší legislatívny vývoj v systéme bezpečnosti potravín v EÚ. Novo vyvinutý predpis - hygienický balíček a jeho základné princípy.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE06 00657-001, PHF - Archív EPC, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.