Počet záznamov: 1  

Systém kvality a bezpečnosť potravín - ochrana a spokojnosť spotrebiteľa

  1. Názov Systém kvality a bezpečnosť potravín - ochrana a spokojnosť spotrebiteľa
    Preklad názvuSystem of Quality and Foodstuffs Safety - Protection and Consumer Satisfaction
    Autorské údajeMatej Polák
    Autor Polák Matej EUBPHFKMR - Katedra marketingu a obchodu PHF
    Zdrojový dokumentNaukovij visnik Zakarpatskogo deržavnogo universitetu, Ekonomični nauki. Vip. 5 (2005), s. 230-239. - Užgorod : Ministerstvo Osviti i nauki Ukrajini, 2005
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaUkrajina
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá potraviny * kvalita * bezpečnosť potravinová * systémy kvality * látky nebezpečné * riziko * riadenie rizík * dozor potravinový * ochrana spotrebiteľa * riadenie kvality * normy ISO
    AnotáciaKvalita a bezpečnosť potravín závisí od rady faktorov. Normy na potraviny založené na vedeckých poznatkoch. Tri zložky systému bezpečnosti potravín: hodnotenie rizika, risk management, komunikácia o riziku. Spolupráca a súčasný stav systému kvality a bezpečnosti potravín.
    Kategória EPCVedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE06 00652-001, PHF - Archív EPC, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.