Počet záznamov: 1
Systém kvality a bezpečnosť potravín - ochrana a spokojnosť spotrebiteľa
Názov Systém kvality a bezpečnosť potravín - ochrana a spokojnosť spotrebiteľa Preklad názvu System of Quality and Foodstuffs Safety - Protection and Consumer Satisfaction Autorské údaje Matej Polák Autor Polák Matej EUBPHFKMR - Katedra marketingu a obchodu PHF Zdrojový dokument Naukovij visnik Zakarpatskogo deržavnogo universitetu, Ekonomični nauki. Vip. 5 (2005), s. 230-239. - Užgorod : Ministerstvo Osviti i nauki Ukrajini, 2005 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Ukrajina Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Heslá potraviny * kvalita * bezpečnosť potravinová * systémy kvality * látky nebezpečné * riziko * riadenie rizík * dozor potravinový * ochrana spotrebiteľa * riadenie kvality * normy ISO Anotácia Kvalita a bezpečnosť potravín závisí od rady faktorov. Normy na potraviny založené na vedeckých poznatkoch. Tri zložky systému bezpečnosti potravín: hodnotenie rizika, risk management, komunikácia o riziku. Spolupráca a súčasný stav systému kvality a bezpečnosti potravín. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E06 00652-001, PHF - Archív EPC, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1