Počet záznamov: 1  

Hygiena je podmienkou bezpečnosti

  1. Názov Hygiena je podmienkou bezpečnosti
    Autorské údajeTerézia Machalcová, M. Machalec, J. Golian
    Autor Machalcová Terézia
    Spoluautori Machalec M.
    Golian J.
    Zdrojový dokument Slovenský Výber : mesačník manažmentu obchodu. Roč. 10, č. 11 (2006), s. [34-35]. - Bratislava : SON MEDIA, 2006. ISSN 1335-9266
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá bezpečnosť potravinová * bezpečnosť výrobkov * kvalita výrobkov * hygiena * reťazce obchodné * normy medzinárodné * ISO 22000
    AnotáciaSúčasné európske potravinárstvo je v podstatnej miere ovplyvnené požiadavkou obchodných reťazcov na bezpečnosť a kvalitu výrobkov. Norma Systémy manažérstva kvality ISO 9001:2000 je už dnes v potravinárskom priemysle nepostačujúca. Obchodné reťazce požadujú zaviesť vlastné normy (schémy) na posudzovanie zdravotnej neškodnosti potravín. Harmonizované kritériá. Nová medzinárodná norma ISO 22000.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2006: 1-12

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.