Počet záznamov: 1  

Stravovanie v kúpeľoch

  1. Názov Stravovanie v kúpeľoch
    Autor Pachingerová Mária EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Pozícia kúpeľníctva v súčasných spoločensko-ekonomických podmienkach a perspektívy jeho rozvoja : zborník z vedeckej konferencie k výskumnému projektu VEGA 1/1229/04. S. 31-40. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2006. ISBN 80-225-2234-1
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá kúpeľníctvo * stravovanie spoločné * jedlá * výživa * zdravie * liečenie kúpeľné * zariadenia stravovacie * softvér
    AnotáciaVýživa a stravovanie v kúpeľoch ako významná súčasť liečebného procesu. Výsledky dotazníkového prieskumu, ktorý sledoval aké jedlá poskytujú jednotlivé liečebné zariadenia (reštauračné, diétne, vegetariánske), postup pri navrhovaní diétnych jedál, informácie o energetickej a nutričnej hodnote jedál, cenovú úroveň, systém obsluhy. Inovovaný diétny systém v liečebnom stravovaní. Využívanie nutričného softvéru Alimenta v kúpeľnom stravovaní.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE06 00081-007, OBF - Archív EPC, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.