Počet záznamov: 1  

Inovácia produktu - základ úspechu v podnikaní v spoločnom stravovaní

  1. Názov Inovácia produktu - základ úspechu v podnikaní v spoločnom stravovaní
    Autorské údajeMária Pachingerová
    Autor Pachingerová Mária EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 5.-6. október 2006, Vzdelávací inštitút COOP, Mojmírovce. S. 580-590. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2006 ; Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky Medzinárodná vedecká konferencia ; Ekonomická univerzita v Bratislave Obchodná fakulta. ISBN 80-225-2227-9
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá stravovanie spoločné * produkty * kvalita * inovácia * ruch cestovný
    AnotáciaEnergetická a nutričná hodnota produktu spoločného stravovania ako základná súčasť jeho kvality. Aplikácia výživových kritérií do spoločného stravovania. Ďalšie súčasti kvality produktu spoločného stravovania a ich inovácia. Inovácia produktu spoločného stravovania a národná gastronómia. Vývoj tradičnej stravy na Slovensku. Gastronomické služby v Skalici a okolí. Využitie gastronómie v rozvoji cestovného ruchu v Skalici.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.