Počet záznamov: 1  

Controlling v praxi hotelnictví

  1. Názov Controlling v praxi hotelnictví
    Autorské údajeTomáš Kovařík
    Autor Kovařík Tomáš
    Zdrojový dokument Controlling : aktuální informace ze světa controllingu a systémů podporujících manažerské rozhodování. Roč. 2006, č. 2 (2006), s. 24-29. - Praha : Point Consulting, 2006. ISSN 1801-6251
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentučeština
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 65.012 - Metódy riadenia podniku a organizácie priemyslu, obchodu a dopravy
    Heslá kontrola kvality * logistika podniková * organizácia podniku * stratégia podniková * kvalita * hotely * hotelierstvo * kontroling
    AnotáciaTlak na optimalizáciu prevádzky hotelov. Stratégia ako najdôležitejší nástroj každého podniku. Charakteristika hotelového kontrolingu hlavne food and beverage kontrolingu (FBC). Význam organizácie vnútornej štruktúry podniku pre kontroling. Analýza hotelových procesov: logis, purchase/stock, kitchen (kuchyňa, bar). Fungovanie nástrojov daily food cost control a sales mix na príkladoch. Reporting, mesačná správa predkladaná najvyššiemu manažmentu.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2006: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.