Počet záznamov: 1  

Porovnanie kvality a bezpečnosti potravín v SR

  1. Názov Porovnanie kvality a bezpečnosti potravín v SR
    Autorské údajeZora Szakalová
    Autor Szakalová Zora EUBOBF - Obchodná fakulta EU
    Zdrojový dokument Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 5.-6. október 2006, Vzdelávací inštitút COOP, Mojmírovce. S. 689-694. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2006. ISBN 80-225-2227-9
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy
    Heslá potraviny * kvalita * bezpečnosť potravinová * legislatíva * kontrola kvality * komodity * riziko * Slovensko
    AnotáciaPlatná legislatíva pre oblasť kvality a bezpečnosti potravín na Slovensku. Kontrola kvality potravín. Výsledky kontrol kvality u vybraných komodít. Vajcia a výrobky z vajec. Mäso, výrobky z mäsa, zverina a hydina. Cereálie a pekárske výrobky. Jedlé obilie. Mlynské výrobky. Cestoviny. Pekárske výrobky.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE06 01127-001, OBF - Archív EPC, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.