Počet záznamov: 1
Bezpečnosť potravín
Názov Bezpečnosť potravín Autorské údaje Lucia Horňáková Autor Horňáková Lucia EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Zdrojový dokument Mezinárodní Baťova doktorandská konference : 3. ročník mezinárodní Baťovy doktorandské konference : Zlín, 12. dubna 2007 : recenzovaný sborník příspěvků. - Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007. ISBN 978-80-7318-529-9 Výstup z projektu VEGA 1/3760/06 Trh, obchod a individuálna spotreba
Poznámky VEGA 1/3760/06 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Česká republika Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie Heslá bezpečnosť potravinová * kvalita * hygiena * ochrana spotrebiteľa * výroba * normy medzinárodné * normy ISO * legislatíva * kontrola * inštitúcie verejnoprávne * inšpekcia štátna Anotácia Zvyšovanie kvality a bezpečnosti potravín a ochrana spotrebiteľa. Definície niektorých pojmov. Problémy s uplatňovaním spoločenskej zodpovednosti za kvalitu a bezpečnosť potravín. Legislatíva týkajúca sa kvality a bezpečnosti potravín v SR. Uplatňovanie medzinárodnej normy ISO 22000 - Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Inštitúcie slúžiace na ochranu bezpečnosti potravín. Kategória EPC Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E07 00453-005, OBF - Archív EPC, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1