Počet záznamov: 1  

Bezpečnosť potravín

  1. Názov Bezpečnosť potravín
    Autorské údajeLucia Horňáková
    Autor Horňáková Lucia EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokument Mezinárodní Baťova doktorandská konference : 3. ročník mezinárodní Baťovy doktorandské konference : Zlín, 12. dubna 2007 : recenzovaný sborník příspěvků. - Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2007. ISBN 978-80-7318-529-9
    Výstup z projektu VEGA 1/3760/06 Trh, obchod a individuálna spotreba
    PoznámkyVEGA 1/3760/06
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá bezpečnosť potravinová * kvalita * hygiena * ochrana spotrebiteľa * výroba * normy medzinárodné * normy ISO * legislatíva * kontrola * inštitúcie verejnoprávne * inšpekcia štátna
    AnotáciaZvyšovanie kvality a bezpečnosti potravín a ochrana spotrebiteľa. Definície niektorých pojmov. Problémy s uplatňovaním spoločenskej zodpovednosti za kvalitu a bezpečnosť potravín. Legislatíva týkajúca sa kvality a bezpečnosti potravín v SR. Uplatňovanie medzinárodnej normy ISO 22000 - Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Inštitúcie slúžiace na ochranu bezpečnosti potravín.
    Kategória EPCPublikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE07 00453-005, OBF - Archív EPC, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.