Počet záznamov: 1  

Nowoczesne sposoby pakowania a ich wplyw na jakość i trwalość produktów

  1. Názov Nowoczesne sposoby pakowania a ich wplyw na jakość i trwalość produktów
    Preklad názvuNovodobé spôsoby balenia a ich vplyv na kvalitu a trvanlivosť produktov
    Autorské údajeIgor Kačeňák, Alexander Dandar, Stanislav Sekretár
    Autor Kačeňák Igor EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Spoluautori Dandar Alexander
    Sekretár Stanislav
    Zdrojový dokumentPrzemysl spozywczy. Č. 9, 2005 s. 20-25. ISSN PL 0033-250X
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentupoľština
    Krajina vydaniaPoľsko
    Kategória EPCOdborné práce v zahraničných nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE05 01042-001, OBF - Archív EPC, kópia plného textu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.