Počet záznamov: 1  

Obal potraviny-spojenie príjemného s užitočným a vhodným

  1. Názov Obal potraviny-spojenie príjemného s užitočným a vhodným
    Autorské údajeKatarína Kajánková
    Autor Kajánková Katarína EUBOBF - Obchodná fakulta EU
    Zdrojový dokument EDAMBA 2007 : 10. medzinárodná vedecká konferencia : zborník prác doktorandov : Nové Zámky, apríl 2007. S. 143-148. - Nové Zámky : SECOS, 2007. ISBN 978-80-225-2380-6
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 621.798 - Balenie a obalová technika
    Heslá obaly * potraviny * preprava * ochrana zdravia * odpad
    AnotáciaZákladné funkcie obalov. Ochrana pred znehodnotením, racionalizácia prepravy a manipulácie s výrobkom, komunikácia a informovanie zákazníka. Obal reagujúci na životný štýl a potreby spotrebiteľa. Obal ako odpad. Ekologický aspekt obalu. Zdravotná nezávadnosť obalov potravín.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.