Počet záznamov: 1  

Planning and control for food and beverage operations

  1. Názov Planning and control for food and beverage operations
    Autorské údajeJack D. Ninemeier
    Autor Ninemeier Jack D.
    Vydavateľské údajeLansing : American Hotel & Lodging Educational Institute , 2004. - xiv, 490 s.
    Vydanie6th ed.
    ISBN0-86612-262-1 , 978-0-86612-262-7
    Druh dokumentuučebnice
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá potraviny * kvalita potravín * bezpečnosť potravinová * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * plánovanie * kontrola * pohostinstvo * stravovanie spoločné * služby obyvateľstvu * hotely * reštaurácie * riadenie * rozpočty * náklady * zisk * nákup * skladovanie * produkcia * kalkulácia * príjmy * náklady práce
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.2, z toho voľných 1, prezenčne 1
    Signatúra821343, 821344

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    821343SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    821344SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.