Počet záznamov: 1
Classical cooking the modern way
Názov Classical cooking the modern way : methods and techniques Autorské údaje Philip Pauli, preklad: Hannelore Dawson-Holt Autor Pauli Philip Ďalší autori Dawson-Holt Hannelore (Prekladateľ) Vydavateľské údaje Indianapolis : John Wiley & Sons , 1999. - 409 s. Vydanie 3. ed. ISBN 978-0-471-29187-9 , 0-471-29187-0 Druh dokumentu príručky Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Spojené štáty Systematika 641/642 - Potraviny a jedlá Heslá jedlá * gastronómia * metódy * technika * potraviny * mäso * rastliny priemyselné Báza dát KNIHY Počet ex. 3, z toho voľných 2, prezenčne 1 Signatúra 821346-821348
kniha
Call number Location Sublocation Info 821346 SEK Všeobecná študovňa In-Library Use Only 821347 SEK Sklad knižničného fondu availaible 821348 SEK Sklad knižničného fondu availaible
Počet záznamov: 1