Počet záznamov: 1  

Management of food and beverage operations

  1. Názov Management of food and beverage operations
    Autorské údajeJack D. Ninemeier
    Autor Ninemeier Jack D.
    Vydavateľské údajeLansing : American Hotel & Lodging Association Educational Institute , 2005. - 381 s.
    Vydanie4th ed.
    ISBN978-0-86612-268-9
    Druh dokumentuučebnice
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá potraviny * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * pohostinstvo * reštaurácie * gastronómia * riadenie * marketing * stravovanie spoločné * nákup * produkcia * skladovanie * služby * zariadenia stravovacie * projekty * manažment finančný
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.3, z toho voľných 2, prezenčne 1
    Signatúra821369, 821370, 848329

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    821369SEKVšeobecná študovňalen prezenčne
    821370SEKSklad knižničného fonduvoľný
    848329SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.